Naslovnica Kronika Tilen je v soboto odšel neznano kam

Tilen je v soboto odšel neznano kam

Avtor: Spletno Uredništvo
Novo obvestilo o izginuli osebi je tokrat prišlo iz Policijske uprave Koper. 21-letnega Tilna Šuberja so nazadnje videli v soboto zjutraj, obvestilo pa je bilo sicer objavljeno šele včeraj.
Tilen je v soboto odšel neznano kam

Fotografija izginulega Tilna Stoparja (foto: PU Koper)

Policisti Policijske postaje Koper so včeraj objavili obvestilo, da so prejeli prijavo glede izginotja 21-letnega Tilna Šuberja. Koprčan je v soboto, 15. julija 2023, je okrog 10. ure dopoldan odšel od doma in se še ni vrnil (vsaj do nastanka tega članka). Policisti PU Koper so po prejetju prijave o pogrešani osebi objavili tudi kratek opis Tilna in oblačil, ki jih je imel na sebi, ko so ga nazadnje videli.

»Pogrešani je visok približno 182, težek je 75 kg in suhe postave. Ima nekoliko daljše temno rjave lase in modre oči. Od doma je odšel oblečen v modre kratke hlače in črno majico brez rokavov, obut pa v črne športne copate znamke Nike. Vse, ki bi pogrešanega opazili ali kar koli vedeli o njegovem izginotju, prosimo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200,« je sporočila Policija.

Vsaka pomoč bo dobrodošla, saj se podobni primer včasih končajo srečno, včasih pa tragično. Tako so prejšnji teden policisti Policijske postaje Ruše preklicali iskanje je od 5. julija pogrešanega 72-letnega Čeha Vladimirja Johanidesa, ki je izginil med kolesarjenjem po dolini Drave med HE Fala in Dravogradom. Minulo sredo ga je namreč domačin našel mrtvega v bližini naselja Brezno, kjer naj bi mu usodno zdrsnilo na poti do gozdnega potoka.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.