Naslovnica Gospodarstvo Tik pred koncem marca še dva poslovna dogodka v Kranjski Gori

Tik pred koncem marca še dva poslovna dogodka v Kranjski Gori

Avtor: Spletno Uredništvo
Javna agencija SPIRIT Slovenija se je letos posvetila predstavitvam slovenskega poslovnega okolja in poslovnim srečanjem v sklopu vrhunskih zimsko-športnih dogodkov, ki jih je gostila Slovenija. Tako se v Kranjski Gori zadnja dva dneva v mesecu marcu obetata še dogodka ‘Poslovanje z Združenim kraljestvom’ in ‘Najboljše trajnostne ideje in prakse’.
Tik pred koncem marca še dva poslovna dogodka v Kranjski Gori

Priložnostni plakat za prvega od dveh prihajajočih kranjskogorskih poslovnih dogodkov (foto: FB Spirit Slovenija)

Po tekmi Svetovnega pokala v alpskem smučanju v Kranjski Gori in Svetovnem prvenstvu v nordijskih disciplinah v Planici bo konec meseca v dolini pod Poncami na vrsti še zaključek Svetovnega pokala v smučarskih skokih. Agencija SPIRIT Slovenija vzporedno s tem pripravlja poslovna dogodka, ki bosta na sporedu v Hotelu Kompas v Kranjski Gori. Prvi bo v četrtek, 30. marca, med 9. in 11. uro, posvečen pa bo poslovanju na britanskem trgu.  

»Na regionalnem ‘Tea with Reason’ (‘Čaj z razlogom’) v Kranjski Gori bo predstavljeno poslovanje na britanskem trgu, konkretni napotki za vstop nanj in odgovori na vprašanja, povezana z izstopom ZK iz EU. Skupaj s podjetniki bodo naslovili trenutne izzive poslovnega okolja. Na dogodku bo prisoten tudi visoki komisar britanske vlade za trgovino, Chris Barton, ki bo predstavil priložnosti in prednosti britanskega trga,« sporočajo organizatorji.

Drugi dogodek pa bo na vrsti že dan kasneje in sicer v petek, 31. marca, trajal pa bo med 9.30 in 13. uro. Tedaj bo govora o najnovejših in najboljših trajnostnih idejah ter praksah v različnih panogah, pa tudi o povezovanju podjetnikov iz Poljske, Italije, Avstrije, Hrvaške in Slovenije. Podjetja v EU se namreč zadnja leta soočajo z vrsto nepredvidenih težav (Covid 19, spopadi v Ukrajini). Predstavili se bodo tudi slovenski poslovni klubi iz omenjenih držav.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.