Naslovnica Oglaševanje Termoglas – PVC okna in vrata, ki vas bodo navdušila

Termoglas – PVC okna in vrata, ki vas bodo navdušila

Avtor: Spletno Uredništvo

PVC okna in vrata za boljšo prihodnost…..

Že več kot 40 let smo vodilni na področju stavbnega pohištva… (foto: osebni arhiv)

Podjetje Termoglas je svoje prve poslovne korake napravilo pred več kot 40 leti in že od teh prvih korakov so bile najbolj pomembne smernice podjetja zanesljivost naših storitev,  kakovost naših izdelkov in odnos do ljudi. Z marljivim delom, vloženim trudom in izgradnjo trdnih človeških odnosov je prav zato lahko mala steklarska delavnica hitro prerasla svoje okvirje in se preobrazila v sodobno družinsko podjetje.

Danes se podjetje Termoglas ponaša s 60 zaposlenimi, certifikatom ISO 9001, najsodobnejšo proizvodno linijo in je eno vodilnih na svojem področju. Naša vrhunska kakovost je plod več kot 40-letnih izkušenj, o čemer najbolje priča dejstvo, da našim strankam nudimo 10-letno garancijo za vsa PVC okna. Radi bi poudarili, da smo srce Termoglasa zaposleni, ki vsak s svojimi znanjem prispevamo h končnemu produktu. Za nas so ključni dobri odnosi s poslovnimi partnerji, z našimi zvestimi strankami in tudi med zaposlenimi.

Prav zaradi naše jasne vizije in vrednot lahko tudi glede prihodnosti samozavestno rečemo, da bomo z roko v roki še naprej razvijali uspešno skupno zgodbo Termoglasa in naših zadovoljnih strank. Naša ponudba obsega tri večje kategorije – okna in vrata, steklarstvo ter montažo.

PVC okna Termoglas

Z nakupom naših PVC oken boste opravili dolgoletno investicijo. Brez slabe vesti lahko rečemo, da bo vaša investicija trajala vsaj 20 let. Vsa naša okna imajo unikatni oziroma izbrani dizajn, samo odpiranje in zapiranje je izdelano po meri. Odlikuje pa jih tudi izvrstna toplotna izolacija. Zaradi vseh naštetih prednosti bodo vaša okna imela “življensko dobo”, ki bo trajala več desetletij. Ko kupite Termoglas okna, jih kupite samo enkrat.

Termoglas 92

Dovolite nam, da vam predstavimo najmočnejše PVC okno v Evropi. To je okno Termoglas 92 za katerega je značilno, da ima najširši vgradni profil v celotni Evropski uniji. Uvrščamo ga v novo generacijo profesionalnih oken saj se njegove več kot odlične tehnične lastnosti elegantno prepletajo s sodobno ter predvsem funkcionalno zasnovo.

Z okni Termoglas 92 si boste zagotovili večje toplotne prihranke kot tudi zelo učinkovito toplotno prehodnost. To vrstno okno ima namreč odlično razmerje med samo vgradno širino okvirja in številom prekatov. Nudi pa tudi vgradnjo izolacijskega stekla. Tako se vam bo vaša investicija postopoma povrnila.

Zadovoljna stranka je vodilo našega kolektiva… (foto: osebni arhiv)

ALU maske

Za barvno popestritev zunanje strani vašega novega okna imamo za vas visokokvalitetne ALU maske. Odločitev za določen odtenek barve naj vam ne predstavlja težave oziroma ovire, saj pri nas lahko izbirate med vsemi barvami, ki se nahajajo na RAL lestvici.

Zunanja stran stanovanjskega ali poslovnega objekta bo tako dobila elegantno kot tudi moderno podobo katero vam bodo zavidali vsi obiskovalci kot tudi mimoidoči.

PVC vhodna vrata Termoglas

Vhodna vrata so izjemno pomembna zaradi estetskega videza in varnosti vašega objekta. PVC vhodna vrata Termoglas se ponašajo z vrhunsko kakovostjo in vam nudijo izjemno bogato izbiro različnih rešitev po vaši meri. Na voljo so različnimi modeli, ki se razlikujejo po načinih odpiranja,  in različnih modernih dizajnih.

PVC vrata Streamline omogočajo različne možnosti odpiranja, kot so ročno 5-točkovno krpan z obojestransko kljuko, električno 3-točkovno odpiranje elektro na ključ ali na kodno tipkovnico (zunaj fiksni ročaj ali bunka, znotraj kljuka) ter 3-točkovno elektro odpiranje na prstni čitalec (integriran v okvir vrat ali nadometni).

V naši ponudbi je najmanj47 različnih vrst vrat, ki se delijo na klasične, ‘art’ in ‘sand’ modele. Pri modelih vrat lahko izbirate med najrazličnejšimi vzorci peskanja kakor tudi različno sestavo in debelino izolacijskega stekla ter tudi polnil. Vsa vrata so na voljo v treh različnih izvedbah – enokrilna vhodna, dvokrilna z fiksno obsvetlobo in dvokrilna vrata z gibljivo obsvetlobo.

Enako kot za PVC vrata Streamline vrata vse našteto velja tudi za PVC vrata Blu Evolution in za PVC vhodna vrata Blu Evolution + ALU. Da bi popolnoma zaokrožili ponudbo vhodnih vrat pa vam ponujamo še različne osvetlitve stekel ter INOX ročajev, s čemer lahko sami ustvarite unikatne kombinacije.

Funkcionalni drsni sistemi

Opremite vaš prostor z dih jemajočimi in funkcionalnimi drsnimi vrati, ki bodo vaš bivalni ali poslovni prostor popeljala v nove dimenzije udobja. Ko se boste odločili za nakup naših drsnih vrat bo vaš prostor postal bolj svetel in tudi sam videz prostora bo prešel na novo podobo.

Tako kot pri oknih boste tudi pri nakupu drsnih vrat deležni popolne oskrbe in podpore. Na enem mestu imamo za vas svetovanje pred samim nakupom vrat, izdelavo, dostavo in seveda tudi montažo drsnih vrat.

V ponudbi imamo nagibno-drsna vrata ter dvižno-drsna vrata. Ko je govora od nagibno-drsnih vratih, naj poudarimo da vam bodo le-ta bistveno povečala svetlobo v prostoru. Izdelana so popolnoma po vaših željah in potrebah. Prav tako so tudi dvižno-drsna vrata izdelana po vaših željah. Masivni notranji profil, zelo močne notranje jeklene ojačitve in natančna ter precizna izdelava je le nekaj dejavnikov, ki bodo prispevali k večletni brezskrbni uporabi.

Garažna vrata za vse okuse

Naša garažna vrata vas bodo popolnoma navdušila. Odločite se za priznano blagovno znamko Hörmann. Hörmann garažna vrata so izdelana po vseh evropskih standardih in predpisih. Nemški certifikacijski organ TÜV je potrdil, da imajo to vrstna garažna vrata tudi protivlomno zaščito. Pri sami izdelavi pa niso pozabili tudi na vašo varnost. Serijsko so namestili zaščito, ki vas bo varovala, da ne-bo prišlo do nepotrebnega in bolečega ukleščenja prstov, stranska zaščita pa vas bo varovala pred kakršnimikoli ročnimi posegi na vratih. Kar pomeni, da garažna vrata Hörmann delujejo izključno na daljinski sistem (z enostavnim pritiskom na gumb boste vrata odprli in zaprli). Izbirate lahko med različnimi vrstami izvedbe kot tudi različno teksturo: Woodgrain se ponaša z robustno površino, za Silkgrain nam že samo ime pove, da gre za elegantno in gladko površino (gladko kot svila), brazgotinasti vzorec, ki je na “las podoben” naravnemu lesu pa velja za Golden in Dark Oak kot tudi za Rosewood in Decograin®

Naj ima vaš jekleni konjiček varen dom z našimi garažnimi vrati.

Visokokvalitetno okovje

V vsa okna, ki so produkt naše lastne proizvodne, vgradimo skrito okovje višjega standarda. To je produkt avstrijskega proizvajalca GU kateri ima že 100 letno tradicijo poslovanja. Sigurno se vam je “porodilo” vprašanje: “Zakaj se je “pametno odločiti” za to vrstno skrito okovje?” Naj vam predstavimo samo nekaj izmed številnih prednosti: med vodilno prednost se nedvomno uvršča protivlomna zaščita. V naših oknih se standardno nahaja protivlomni zapirnik, ki ima funkcijo preprečevanja nasilnega dviga okna. V skupino “pomembnih prednosti” se uvršča tudi 10 letna garancija. Ostale prednosti na katere ne smemo pozabiti so predvsem: estetski videz za marsikateri škodoželjni pogled, vsi deli okovja so zaščiteni v utoru kar pomeni, da so varni pred poškodbami med gradnjo ali renovacijo. Okenska krila se manj posedajo. Tudi čiščenje bo bistveno hitrejše in lažje.

Senčila za udobje sodobnega časa

Naša okenska senčila vas bodo zaščitila pred radovednimi pogledi ter motečo svetlobo. Za vas imamo rolete, notranje in zunanje žaluzije, notranje pliseje. Ponudbo pa dopolnjujejo še komarniki.

Za rolete velja, da so najbolj pogosto uporabljeno senčilo, ki nudijo zelo učinkovito zaščito v vročih poletnih dneh. Zaustavijo namreč kar do 80% vročine. V hladnih zimskih dneh ohranjajo energijo. V vseh letnih časih pa nudijo dodatno zaščito.

Notranje ali zunanje žaluzije so idealna izbira za reguliranje prehoda svetlobe v vaš prostor. Zunanje žaluzije tudi zmanjšujejo zunanji hrup.

V kolikor želite, da je vaš prostor maksimalno zasenčen istočasno pa si želite prostor poživiti z določeno barvo in modernim dizajnom, imamo za vas bogato ponudbo notranjih plisejev. Z notranjimi pliseji se vaši bivalni prostori ne bodo pregreli, še več ob uporabi ustreznega platna bodo pliseji popolnoma preprečili “vdor” sončnih žarkov v prostor.

Za komarnike velja, da so v poletnih dneh in nočeh že skoraj obvezno senčilo. Na podlagi vašega povpraševanja po to vrstnem senčilu smo za vas pripravili različne oblike komarnikov: fiksni oval komarnik, samostojni rolo komarnik, integriran rolo komarnik, krilni komarnik ter plise in drsni komarnik. Za mirne noči brez nadležnih komarjev in ostalih insektov, so tukaj za vas naši komarniki.

Steklarstvo kot naša primarna dejavnost

Kot smo že uvodoma napisali smo našo poslovno pot začeli pred več kot 40 leti in to ravno na področju steklarstva. Z razvojem tehnologije smo tudi mi bili primorani nadgrajevati naše tehnološke procese. Tako vam lahko danes na enem mestu nudimo profesionalno izdelavo številnih steklenih površin. Seveda pa so vse steklene površine izdelane po meri in željah naročnika, ker nam zaupanje in zadovoljstvo strank veliko pomeni.

V naši lastni proizvodnji nastaja izolacijsko steklo, kaljeno steklo, lepljeno in dekorativno steklo.

Izolacijsko steklo izdelujemo na sodobni in tehnološko napredni opremi znamke Forell. Pri tem uporabljamo kakovostni ter certificirani material priznanih blagovnih znamk.

Kaljeno steklo je v bistvu termično obdelano steklo. Ravno zaradi občutnih temperaturnih sprememb se to vrstnemu steklu poveča odpornost ter udarna in upogibna trdnost. Naj poudarimo, da kalimo različne vrste stekla kot tudi različne debeline.

Zmes večih stekel sestavlja lepljeno steklo. Vendar pa so ta stekla med seboj spojena s posebno PVB folijo. Ta folija ima izredno pomembno varnostno funkcijo, saj v primeru vloma nepridipravim vsiljivcem otežuje njihova kazniva dejanja.

Dekorativno steklo ima kar trojno funkcijo: estetska funkcija ter varnostna in protihrupna funkcija. Tako je dekorativno steklo sestavljeno iz dveh stekel med katerima se nahaja folija. V večini primerov se na vmesno folijo natisnejo različni vzorci kateri na koncu predstavljajo unikatni izdelek.

Pri nas dobite vse na enem mestu: od svetovanja do montaže… (foto: osebni arhiv)

Montaža

Vse izdelke iz Termoglasove ponudbe sami tudi montiramo. To pomeni, da pri nas dobite vse na enem mestu, brez izgubljanja časa pri iskanju podizvajalcev in da je kakovost naših storitev enako vrhunska kot kakovost uporabljenih materialov. Zato vam garantiramo najboljšo izolativnost in dolgoročno brezhibno delovanje elementov. Naši izkušeni montažerji vas bodo očarali s svojo pridnostjo, natančnostjo in prijaznostjo, na koncu pa bodo tudi počistili vse za seboj.

V naši ponudbi so klasična vgradnja  (s poliuretansko peno), super FLEX vgradnja (z mehkocelično peno) ter RAL vgradnja( po načelu trojnega tesnjenja). Pri adaptacijah oziroma zamenjavah pa vam nudimo še demontažo ali odstranitev starih oken, odvoz starih oken in tudi popravilo špalet.

Termoglas – 40 let vrhunske slovenske kakovosti, zaupanja in spoštovanja

Termoglas d.o.o.
Dolenji Boštanj 54f
8294 Boštanj

Kontakti:
Tel: +386(0) 7 816 19 50
Fax: +386(0) 7 814 05 32
E-mail: info@termoglas.si
Spletna stran: www.termoglasokna.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 07:00 do 16:00 ure
Sobota:  od 08:00 do 12:00 ure
Nedelja: zaprto

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.