Naslovnica Trendi Ta teden se bo končno prikazala Črna vdova

Ta teden se bo končno prikazala Črna vdova

Avtor: Spletno Uredništvo
Po številnih preložitvah v sredo, 7. julija v slovenskem kinematografe končno prihaja akcijski spektakel ‘Črna vdova’. Nov superjunaški triler je filmska produkcija Marvel Studios in je na nak način nadaljevanje franšize ‘Maščevalci’.
Prizor iz filma Črna vdova s Scarlett Johansson in Florence Pugh (foto: Blitz Slovenija)

S strani mnogih težko pričakovana ‘Črna vdova’ je prvi film četrte faze produkcije filmov o superjunakih in superjunakinjah Marvel Studios, oziroma Marvel Cinematic Universe (MCU). Slavna Scarlett Johansson se tokrat vrača v vlogi Nataše – Črne vdove, Florence Pugh igra Yeleno, David Harbour je v vlogi Alekseja – Rdečega čuvaja, Rachel Weisza igra Melino, producent filma je bil Kevin Feige, za režijo pa je bila zadolžena Cate Shortland.

»V prihajajočem akcijskem špijunskem trilerju, z naslovom Črna vdova, je istoimenska junakinja soočena s temno stranjo svoje dediščine, ko se pojavi nevarna zarota, povezana z njeno osebno preteklostjo. Sile, ki se ne bodo ustavile, dokler je ne pokončajo, zato se mora Natasha Romanoff spoprijeti s svojo zgodovino, ko je bila še vohunka in z razpadlimi odnosi, ki so se podrli veliko preden je postala Maščevalka,« prav filmski napovednik.

Akcijski spektakel ‘Črna vdova’ bo predpremierno predvajan v sredo, 7. julija in sicer na ‘Večeru superjunakov’ v Cineplexxu ter v Mariboxxu. Film, katerega distributer je družba Blitz Film Slovenija, bo nato na rednem sporedu vseh kinematografov že naslednji dan – 8. julija. V pravkar pričeti četrti produkcijski fazi MCU naj bi po tem uvodnem filmu sledilo še deset podobnih ‘superjunaških’ filmskih produkcij.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.