Naslovnica Trendi Ta teden se bo končno prikazala Črna vdova

Ta teden se bo končno prikazala Črna vdova

Avtor: Spletno Uredništvo
Po številnih preložitvah v sredo, 7. julija v slovenskem kinematografe končno prihaja akcijski spektakel ‘Črna vdova’. Nov superjunaški triler je filmska produkcija Marvel Studios in je na nak način nadaljevanje franšize ‘Maščevalci’.
Ta teden se bo končno prikazala Črna vdova

Prizor iz filma Črna vdova s Scarlett Johansson in Florence Pugh (foto: Blitz Slovenija)

S strani mnogih težko pričakovana ‘Črna vdova’ je prvi film četrte faze produkcije filmov o superjunakih in superjunakinjah Marvel Studios, oziroma Marvel Cinematic Universe (MCU). Slavna Scarlett Johansson se tokrat vrača v vlogi Nataše – Črne vdove, Florence Pugh igra Yeleno, David Harbour je v vlogi Alekseja – Rdečega čuvaja, Rachel Weisza igra Melino, producent filma je bil Kevin Feige, za režijo pa je bila zadolžena Cate Shortland.

»V prihajajočem akcijskem špijunskem trilerju, z naslovom Črna vdova, je istoimenska junakinja soočena s temno stranjo svoje dediščine, ko se pojavi nevarna zarota, povezana z njeno osebno preteklostjo. Sile, ki se ne bodo ustavile, dokler je ne pokončajo, zato se mora Natasha Romanoff spoprijeti s svojo zgodovino, ko je bila še vohunka in z razpadlimi odnosi, ki so se podrli veliko preden je postala Maščevalka,« prav filmski napovednik.

Akcijski spektakel ‘Črna vdova’ bo predpremierno predvajan v sredo, 7. julija in sicer na ‘Večeru superjunakov’ v Cineplexxu ter v Mariboxxu. Film, katerega distributer je družba Blitz Film Slovenija, bo nato na rednem sporedu vseh kinematografov že naslednji dan – 8. julija. V pravkar pričeti četrti produkcijski fazi MCU naj bi po tem uvodnem filmu sledilo še deset podobnih ‘superjunaških’ filmskih produkcij.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.