Naslovnica Oglaševanje Svt servis s.p.

Svt servis s.p.

Avtor: Spletno Uredništvo

Najboljše mehanično podjetje za vzdrževanje oziroma popravilo viličarjev, gradbene in kmetijske mehanizacije….

SVT SERVIS s.p

Najboljše podjetje za vzdrževanje oz. popravilo viličarjev…..(foto: Enter Point Slovenija) 

 

Podjetje SVT SERVIS s.p. je specializirano mehanično podjetje, ki se ukvarja z vzdrževanjem oziroma popravili viličarjev, gradbene in kmetijske mehanizacije, tovornih vozil, različnih vrst strojev ter najrazličnejših drugih naprav. Izpolnjujemo vse zahteve glede certifikatov kakovosti in varnosti.

Podjetje je nastalo, ker smo serviserji čedalje pogosteje opažali enake ponavljajoče se napake pri elektroniki gradbene in kmetijske mehanizacije, čemur je običajno sledil obup kupcev zaradi visokih stroškov popravil. Zato smo se odločili, da bi radi bi skupaj z našimi poslovnimi partnerji klientom ponudili cenovno dosegljivo in obenem kakovostno mehanizacijo, ki bi bila enostavna za vzdrževanje, razumljiva, natančna ter preprosta za uporabo, predvsem pa bi imela dolg rok delovanja.

Osnovna storitev, ki jo nudimo našim strankam, so hitra popravila. S potujočimi delavnicami smo namreč vedno urno na lokaciji okvare. Ta naša servisna vozila so opremljena z vsem potrebnim orodjem, z napravami za diagnostiko vseh vrst viličarjev, z materiali in tudi z rezervnimi deli. Za najbolj zahtevne kupce imamo vzpostavljeno 24-urno dežurstvo, pri bolj zapletenih okvarah pa vam zagotovimo nadomestne viličarje.

SVT SERVIS s.p. 1

Osnovna storitev so hitra popravila…..(foto: Enter Point Slovenija)

 

Poleg tega nudimo zelo raznovrstno dodatno opremo za viličarje (hitra popravila), po zaslugi katere se vaš viličar brez napora, hitro in enostavno spremeni v multi-funkcijski stroj za prelaganje, stiskanje, pometanje, pluženje, itd. Kot osnovno dodatno opremo pa ponujamo gume in vilice za viličarja.

Pomemben del naše specializirane ponudbe sta peskanje in zaščita kovin, s čemer se ubadamo v našem obratu za peskanje. S tem obratom smo celostno obnovo mehanizacije dvignili na višji kakovostni nivo. Ko se namreč šasija oziroma drugi kovinski deli ‘speskajo’, se tako odstrani sleherna sled korozije na obdelovancih, obenem pa se razrijejo morebitne skrite napake, ki se jih nato lahko zavari. Varimo skoraj vse barvne kovine, peskamo in barvamo pa lahko kovinske kose v izmeri 4 x 4 metre. Peskamo jeklenke (podnožje jeklenk lahko tudi kleparsko obdelamo), viličarje in ostalo mehanizacijo, nato pa kovino prebarvamo po okusu stranke.

Zadnji, a posebej pomemben del naše ponudbe pa je skrb za baterije. Pri električnih viličarjih (in ostalih sorodnih napravah) je namreč pravilno delovanje baterije ključno, saj lahko do 40% podaljša življenjsko dobo viličarja oziroma vseh njegovih električnih komponent. Zato pri vsakem servisu baterije očistimo, preverimo kontaktno – priključne spoje, pregledamo nivo elektrolita, izmerimo njegovo vrednost in nato po potrebi ukrepamo. Nazadnje prav baterija predstavlja najmanj 50% vrednosti rabljenega viličarja.

V naši ponudbi so viličarji znamk Toyota, Linde, Mantou in Dieci (teleskopski terenski viličarji). Razpolagamo z več kot 45 različnimi viličarji in s prav toliko usposobljenimi viličaristi, ponujamo pa vam možnosti kratkoročnega in dolgoročnega najema viličarjev.

SVT SERVIS s.p. 2

V naši ponudbi so viličarji različnih znamk…..(foto: Enter Point Slovenija)

 

Odlike našega podjetja so hitra odzivnost, zanesljivost in strokovnost, konkurenčne cene, prilagodljivost potrebam stranke in trga, nadomestni viličarji, rezervi deli in mobilne delavnice za vso področje Slovenije.

Okvara, remont, servis ali obnova – SVT Servis je vaša garancija, da bo vse postorjeno kakovostno in pravočasno!

 

SVT Servis
Cesta 13. julija 16
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel 1: +386 (0) 31 605 444
Tel 2:  +386 (0) 30 229 065
E-mail: info@svt-servis.si
Spletna stran: www.svt-servis.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do sobote: od 06:00 do 15:00 ure
Nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.