Naslovnica Oglaševanje Svet ograj – specialisti za vse vrste ograj

Svet ograj – specialisti za vse vrste ograj

Avtor: Spletno Uredništvo

Potrebujete ograjo za vaš dom, počitniški objekt….? Tukaj smo za vas….

Svet ograj specialisti za vse vrste ograj

Ko potrebujete prave specialiste za izdelavo vaše ograje, smo tukaj za vas….(foto: svet-ograj.si)

 

 

Svet ograj je sodobno slovensko podjetje, ki se ponaša z izjemno bogato ponudbo, z obsežnim tehničnim znanjem ter z visokimi standardi proizvodov in storitev. Le s takšnim profesionalnim pristopom lahko vedno in povsod zagotovimo popolno zadovoljstvo naših strank.

Realizacija Vaših želja in potreb pa je temeljni princip, po katerem funkcionira naše podjetje. Zato so Vam, našim strankam, vseskozi na voljo vse naše dolgoletne izkušnje in strokovni nasveti.

V podjetju Svet ograj smo specializirani za izdelavo in montažo pestre palete izdelkov iz INOX-a (nerjavečega oz. nerjavnega jekla), aluminija ter železnih materialov. Konkretneje gre za INOX ograje, ograje iz aluminija ali železa, nadstreške, stopnišča, dvoriščna in drsna vrata…

STORITVE

Ponašamo se tudi z dvema storitvama, ki temeljita na izjemno naprednih sodobnih tehnologijah. Ti storitvi sta lasersko rezanje in 3D (tridimenzionalni) izrisi. Bistvo obeh storitev je zares vrhunska natančnost, ki dosega tudi neverjetnih 0,1 milimetra.

Lasersko rezanje uporabljamo predvsem za oblikovanje pločevin in cevi, a tudi za druge materiale. Poleg natančnosti sta največji prednosti hitrost in racionalnost celotnega procesa izdelave.

3D oziroma tridimenzionalni izrisi so danes že skoraj nepogrešljiv segment marsikatere proizvodnje, saj omogočajo kakovostno načrtovanje, olajšajo naše svetovanje in tudi vaše odločanje ter skozi vse proces izdelave nudijo celovit pregled nad končnim produktom.

INOX ograje

Osnovni prednosti nerjavečih oziroma INOX ograj sta njihova trajnost in odpornost na zunanje vplive, zato ne potrebujejo nobenega posebnega vzdrževanja. Odlikuje jih sodoben izgled, v naši ponudbi pa so tako polirane kot tudi satinirane INOX ograje.

Ker lahko tovrstne ograje kombiniramo z najrazličnejšimi materiali, kot so na primer les (več vrst), steklo (različni odtenki, poslikave in graviranje), pleksi steklo (različne barvne nianse) in pletenice, Vam s tem nudimo razkošno paleto možnosti, da si lahko zagotovite zares unikaten in originalen izdelek, ki vam ga bodo vsi zavidali.

V naši izjemno pestri prodajni ponudbi se nahajajo notranje, zunanje, balkonske, stopniščne, vrtne, dvoriščne in francoske INOX ograje ter tudi varnostni INOX ročaji. Pri tem so vsi naši artikli izdelani iz nerjavečega materiala kakovosti AISI 304, medtem ko za . obmorske kraje in ostala bolj zahtevna okolja ob izdelavi ograj uporabljamo kislinsko bolj odporen INOX material AISI 316l.

STEKLENE OGRAJE

Steklene ograje krasi predvsem sodoben videz, so zelo obstojne in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Lahko jih kombiniramo z nerjavečemi elementi, železom ali različnimi vrstami lesa.

Steklo, ki ga uporabljamo za izdelavo naših steklenih ograj, je lahko navadno, matirano, z vzorci ali zatemnjeno. Tako je Vam, našim cenjenim strankam, ponovno dana priložnost, da si iz ogromne množice možnih kombinacij same izoblikujete prav tisto, ki Vam najbolj ustreza.

Tudi steklenih ograj pa v podjetju Svet ograj izdelujemo več različnih vrst in sicer zunanje, notranje, balkonske, stopniščne in francoske steklene ograje.

Svet ograj specialisti za vse vrste ograj 1

Ko želite dolgo obstojne ograje, so steklene ograje prava rešitev…..(foto: svet-ograj.si)

 

ŽELEZNE OGRAJE

Železne ograje so masivne, čvrste, kakovostne, vzdržljive in estetsko prijetne za oko. Vse naše ograje so površinsko zaščitene z vročim cinkanjem, po želji stranke pa lahko ograjo tudi pobarvamo in sicer z mokrim ali prašnim barvanjem.

Poleg strokovnega svetovanje pri oblikovanju ograje našim klientom pred barvanjem nudimo tudi ogromno izbiro med pisanimi barvami Ral lestvice, s čemer železna ograja pridobi dodatni sloj zaščite, predvsem pa precej bolj imeniten videz.

Podobno kot velja za naše ostale ograje, tudi železne delimo na notranje, zunanje, balkonske, stopniščne, francoske, vrtne in dvoriščne železne ograje, poleg tega pa so v naši ponudbi tudi posebni varnostni ročaji.

KOVINSKE STOPNICE

Kovinske stopnice običajno najbolj zaznamujejo kompaktnost in njihov estetski videz, obenem pa so pomemben povezovalni element sodobne arhitekture. Svet ograj Vam nudi sodobna notranja in zunanja stopnišča, ki so lahko narejena iz kakovostnega jekla ali iz nerjaveče kovine.

Tudi pri oblikovanju stopnic pridejo v poštev naše izkušnje, saj smo vedno na voljo z nasveti. Stankam pomagamo pri odločanju glede dimenzij, vrste stopnišča, oblike in materiala.

Poleg tega pa lahko za naše kupce stopnišče vizualno še obogatimo, saj Vam nudimo različne možnosti kombinacij lesa in kaljenega stekla. Stopnice pa lahko seveda dodatno dopolnimo in polepšamo z našimi INOX, aluminijastimi ali železnimi ograjami.

DVORIŠČNA IN DRSNA VRATA

Dvoriščna in drsna vrata samo še zaokrožujejo našo ponudbo artiklov za zunanje ambiente. Vrata ponujamo v inačici iz nerjavečega jekla in iz kakovostnega železa, vse vrste vrat pa so . površinsko zaščitene z vročim cinkanjem.

Vrata so proizvedena iz različnih materialov in se lahko odpirajo ročno, ali pa so lahko povsem avtomatizirana. Glede na vrsto jih delimo na samonosna drsna vrata, klasična drsna vrata, prehodna vrata, enokrilna vrata in tudi dvokrilna vrata.

NADSTREŠKI

V naši izjemno razkošni ponudbi so nadstreški različnih vrst, oblik in dimenzij. Poleg privlačnega videza je njihova osnovna korist zaščita pred zunanjimi vremenskimi vplivi.

Na voljo sta konstrukciji iz železa ali INOX jekla. Kritina je lahko iz kaljenega stekla, polikarbonatne plošče ali drugega materiala, montaža pa se vrši na že pripravljeno in preverjeno podlago.

Enako kot v vseh ostalih primerih tudi glede nadstreškov našim strankam z veseljem strokovno svetujemo pri načrtovanju postavitve.

Svet ograj specialisti za vse vrste ograj 2

Pred zunanjimi vremenskimi vplivi so naši nadstreški idealna rešitev za vaš objekt….(foto: svet-ograj.si)

 

Vstopite v Svet ograj in skupaj bomo našli pravo rešitev za Vas!

 

Svet Ograj
Pasarstvo Aleš Lončar s.p.
Žiganja vas 10
4294 Križe

Kontakti:
Tel: +386 (0) 40 144 920
E-mail: info@svet-ograj.si
Spletna stran: www.svet-ograj.si

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.