Naslovnica Gospodarstvo STO na European Travel Marketplace North America 2022

STO na European Travel Marketplace North America 2022

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska turistična organizacija (STO) je aktivno sodelovala na dogodku European Travel Marketplace North America. Dogodek je potekal prek spleta, organiziralo pa ga je Združenje evropskih organizatorjev potovanj (ETOA).
STO na European Travel Marketplace North America 2022

Udeleženci poslovnega srečanja so izkazali velik interes za novosti v slovenski turistični ponudbi (foto: SJ)

Slovenska turistična organizacija (STO) je sodelovala na dogodku European Travel Marketplace North America 2022. STO je srečanje  izkoristila za boljši vpogled v trenutno situacijo na različnih trgih, preverila je načrte za letošnje leto, s tujimi udeleženci navezala nove stike in hkrati nadgradila že obstoječe stike. Dogodek je potekal v obliki spletne konference, ki jo je pripravilo in izpeljalo Združenje evropskih organizatorjev potovanj ETOA.

Sicer je ETOA posebna poslovna skupnost, ki jo vodijo člani več kot 1100 organizacij – od globalnih blagovnih znamk do neodvisnih malih podjetij, industrijskih partnerjev in tehničnih strokovnjakov. S podporo članov dobaviteljev in partnerjev deluje v imenu evropskih organizatorjev potovanj, trgovcev na debelo, podjetij za upravljanje destinacij in agentov. Skupni cilj je zagotovitev trajnostnega poslovnega okolja, v katerem lahko evropski turizem uspeva in raste.

Tokrat so na spletni ‘B2B’ delavnici sodelovali organizatorji potovanj iz Severne Amerike in Kanade. “Izvedeni so bili številni intenzivni individualni sestanki z organizatorji potovanj, ki smo jim predstavili Slovenijo kot zeleno in varno destinacijo s široko ponudbo storitev in edinstvenih doživetij za zahtevnega gosta,” so pojasnili s STO. Poleg aktualne situacije na trgu so udeleženci srečanja izkazali največ zanimanja za novosti v slovenski turistični ponudbi.

Posebej velik interes je bilo moč zaznati tudi glede aktivnosti pod skupno znamko Slovenia Unique Experiences.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.