Naslovnica Oglaševanje Specialisti za izdelavo svetlobnih sistemov in nadstreškov

Specialisti za izdelavo svetlobnih sistemov in nadstreškov

Avtor: Spletno Uredništvo

Nordgroup je že vrsto let sinonim za kvalitetno izdelavo svetlobnih sistemov in nadstreškov….

Smo specialisti za izdelavo svetlobnih sistemov in nadstreškov…. (foto: facebook.com/nadstreseks) 

 

Vsi, ki potrebujete kvalitetno izdelane kovinske konstrukcije, smo v podjetju Nordgroup d.o.o. pravi naslov za vas.

Veselje do varjenja različnih kovin nas spremlja že vrsto let. Z razvojem in modernizacijo tehnologije, pa smo se specializirali predvsem na izdelavo različnih svetlobnih sistemov ter nadstreškov.

 

SVETLOBNI SISTEMI

V današnjem času osvetlitev lahko za vas predstavlja izredno visoki finančni strošek, ali pa izkoristite različne načine osvetlitve, kar bo v tem primeru to za vas predstavljalo visoki finančni prihranek.

Vsi se zavedamo, da pravilna osvetlitev delovnega ali bivalnega prostora pripomore k boljšemu počutju kar posledično privede do večje produktivnosti.

Tako svetlobna kupola, ki se nahaja na strehi, “črpa” naravno svetlobo iz okolja in le-to dovaja v prostore. Poleg tega ima prezračevalno funkcijo, saj odprta svetlobna kupola omogoča odvod toplega zraka in dima iz prostora.

Glede na uporabnost lahko svetlobne kupole razdelimo na več skupin. Med najpogostejšimi so fiksne svetlobne kupole kar pomeni, da se ne odpirajo. Sledijo svetlobne kupole za prezračevanje, ki se lahko odpirajo na različne načine kot so: ročno, električno ali pnevmatsko odpiranje. Obstajajo pa tudi kupole katere imajo odpiranje z ampulo.

Za še večjo naravno osvetlitev se v našem podjetju poslužujemo postavitve svetlobnih trakov. Vgradimo jih lahko na vsako strešno konstrukcijo in z njimi pokrijemo večjo površino strehe.

Svetlobni trakovi so primerni za osvetlitev prostorov kateri potrebujejo večjo količino svetlobe. Sem uvrščamo trgovinske objekte, galerije in ateljeje kot tudi industrijske objekte in skladišča.

Večjo količino naravne osvetlitve nudijo svetlobni trakovi…. (foto: facebook.com/nadstreseks)

 

NADSTREŠEK

Vsi zaposleni smo z rednim dodatnim izobraževanjem in aktivnim spremljanjem novosti postali specialisti na področju izdelave in montaže nadstreškov.

Nadstrešek se uvršča med enostavne objekte saj lahko stoji samostojno oziroma “se drži” večjega objekta in v današnjih časih ne služi samo kot zaščita pred neugodnimi vremenskimi razmerami.

Nadstreške izdelujemo iz različnih materialov. Najbolj pogosto pa uporabljamo PVC folijo in polikarbonat. Za oba materiala je značilno, da imata dolgo življensko dobo, sta izredno odporna na vremenske in mehanske vplive ter nudita maksimalno UV zaščito.

Svetlobna kupola, ki se nahaja na strehi, “črpa” naravno svetlobo iz okolja….(foto: facebook.com/nadstreseks)

 

Poleg svetlobnih sistemov in nadstreškov pa vsem našim strankam nudimo tudi prodajo in montažo požarnih odpiral, pokrivanje ravnih streh, prodajo in razrez polikarbonatnih plošč vseh dimenzij in oblik.

Na podlagi širokega spektra znanja in izkušenj, kvalitetno in profesionalno opravljenega dela, korektnega odnosa do stranke ter odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno, smo pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih uglednih naročnikov.

Kontaktirajte nas in z veseljem bomo za vas pripravili ponudbo kateri se enostavno ne boste mogli upreti. Vaše zanimanje za naše storitve pričakujemo na spodaj navedenih kontaktih.

 

Nord group d.o.o.
Jurčičeva ulica 18
8210 Trebnje

Kontakti:
Tel: +386 (0) 40 439 926
E-mail: info@nordgroup.si
Spletna stran: www.nordgroup.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka od 6:00 do 17:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.