Naslovnica Oglaševanje Soča fun park – ProAktiv Sport d.o.o.

Soča fun park – ProAktiv Sport d.o.o.

Avtor: Spletno Uredništvo

Soča zaradi svoje smaragdne barve velja za najlepšo slovensko reko, predel okrog Solkana, v neposredni bližini Nove Gorice, pa tudi zaradi impozantnih mostov sodi med najbolj atraktivne lokacije ob reki. In prav tu, na najbolj slikovitem delu Soške doline se nahaja Soča fun park!

Soča fun park

Soča fun park  je namenjen obiskovalcem vseh starosti… (foto: facebook.com/socafunpark) 

 

Adrenalinsko-pustolovski poligon Soča fun park je namenjen obiskovalcem vseh starosti, naše ponudba je namreč izjemno raznovrstna. Da bi lahko čim bolje ustregli potrebam gostov, smo v domačem solkanskem podjetju ProAktiv Sport d.o.o. naše razvejane športno-turistične dejavnosti zaokrožili v 10 različnih tematskih paketov.

Prvi se imenuje pustolovska avantura in vsebuje prečkanje reke Soče v raftu, nato pa plezanje med krošnjami dreves na štirih različnih poligonih s skupno 47 elementi in za konec spust po jeklenici visoko nad reko.

Lahko pa se odločite za posebno ponudbo, imenovano Zip-line oziroma spust poguma, ko pritrjeni z varovalno opremo po jeklenici drsite s hitrostjo skoraj 60 kilometrov na uro. Pri tem poletu nad Sočo poseben užitek nudi zračni pogled na solkanska mostova, kajakaško progo in Kajak center Solkan.

Posebej je v zadnjem času postaja popularen Laser tag , ki je visoko intenziven adrenalinsko-strelski šport in je že dosegel uspeh sorodnega paintballa. Tudi tu gre predvsem skupinsko delo, napetost in zabavo – vse za vašo popolno sprostitev.

Soča fun park 1

V zadnjem času postaja popularen Laser tag… (foto: facebook.com/socafunpark)

 

Podobno velja za team building, kjer program vključuje pustolovsko zabavo v Soča Fun parku v kombinaciji s sproščenimi in zabavnimi izleti, turističnimi ogledi ter degustacijami tipičnih lokalnih vin, olj in hrane.

V naši ponudbi je na voljo tudi pustolovska rojstnodnevna zabava, kjer poleg posebnega animatorja in obiska poligonov, prirejenega starosti skupine, poskrbimo tudi za neizbežno sladkanje z rojstnodnevno torto.

Enako velja za personalizirane dekliščine in fantovščine – nudimo vam pustolovske užitke, glasbo, hrano, pijačo, plesalce in plesalke, zabavni program in, kar je pri takšnih zabavah pogosto še najbolj pomembno, tudi prenočišče.

Soča fun park 2

Nepozabno slovo od samskega stanu…(foto: socafunpark.si)

 

Za kolesarje smo pripravili mikavni kolesarsko avanturo po poteh Soške fronte z vzponom na Sabotin in ogled dveh Goric v dveh različnih državah. Poleg aktivnosti na poligonih Soča fun parka in zabavnega kolesarjenja so predvideni tudi ogledi lokalnih kulturno-zgodovinskih znamenitosti. In, ker gre za časovno daljša programa, nismo pozabili na lokalno goriško kulinariko.

Vse ponudbe lahko po željah oblikujemo v večdnevne pakete, saj poleg izvrstnih programov in najboljših lokacij vedno poskrbimo za celostno organizacijo dogodka – vse za popolno zadovoljstvo naših gostov, pri čemer je varnost vedno na prvem mestu.

Naša ekipa Soča fun parka se ponaša s strokovno usposobljenostjo inštruktorjev, kakovostjo certificirane opreme in s prijaznostjo osebja.

Soča fun park = zabava, avantura, adrenalin in aktiven relaks ob smaragdni Soči. Kaj še čakate?

 

Soča Fun Park
Pot na Breg 11
5250 Solkan

Kontakti:
Tel: +386(0) 40 377 477
E-mail: info@socafunpark.si
Spletna stran: www.socafunpark.si
Koordinate: 45.972939, 13.643130

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: za skupine odpiramo po predhodni najavi
Sobota in nedelja: od 10:00 do 19:00 ure

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.