Naslovnica Gospodarstvo Slovenski razstavljavci se iz Münchna vračajo zadovoljni

Slovenski razstavljavci se iz Münchna vračajo zadovoljni

Avtor: Spletno Uredništvo
V Münchnu se je iztekel največji evropski investicijsko-nepremičninski sejem Expo Real 2023. Na njem so bili pod okriljem javne agencije SPIRIT Slovenija prisotni tudi slovenski investicijski projekti ter tehnološko napredne rešitve na področju nepremičnin in gradbeništva.
Slovenski razstavljavci se iz Münchna vračajo zadovoljni

Skupni slovenski razstavni prostor na sejmu Expo real 2023 (foto: Spirit Slovenija)

Na sejmu Expo Real 2023 sta bili letošnji osrednji temi razogljičenje in digitalizacija nepremičninskega sektorja in gradbeništva, saj so organizatorji želeli dati svoj prispevek k trajnostni naravnanosti planeta in k zaščiti podnebja. Sejem sicer je v Münchnu na sporedu vse od leta 1998, do danes pa si je pridobil status največjega in najodmevnejšega investicijsko-nepremičninski sejem na območju celotne EU.

Letos so v organizaciji Javne agencije Spirit Slovenija svoje investicijske projekte predstavljali Slovenski državni holding, Združenje slovenskih regionalnih agencij in Fraport Slovenija. Podjetja Agilicity (programska oprema za parametrično načrtovanje lokacije), Blocksquare (tokenizacijska infrastruktura za nepremičnine) in Angelis (virtualna resničnost za prikaz nepremičninskih projektov) pa so na sejmu predstavljala svoje tehnološke rešitve.

»Razstavljavci so bili izbrani na podlagi javnega povabila za skupno sejemsko predstavitev tržno zanimivih investicijskih projektov in podjetij, ki  razvijajo tehnološke rešitve za nepremičninski sektor. Z udeležbo na sejmu in izplenom so bili zadovoljni, po njihovem mnenju pa je redna prisotnost na sejmu nujna tako zaradi promocije kot tudi za ohranjanje in vzpostavljanje stikov z obstoječimi in novimi poslovnimi partnerji,« so pojasnili s Spirit Slovenija.

Agencija je na slovenskem razstavnem prostoru organizirala 2 dodatna promocijska dogodka, na katerih je poslovnim obiskovalcem predstavila slovenska vina in lokalne specialitete ter jim še dodatno približala Slovenijo kot zanimivo investicijsko in poslovno destinacijo. Tudi zato je bila skupna udeležba na sejmu zelo uspešna, saj je bilo moč predstaviti slovenske investicijske projekte in tehnološke rešitve zelo širokemu krogu investitorjev z vsega sveta.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.