Naslovnica Oglaševanje Skodelica kave za dober začetek dneva

Skodelica kave za dober začetek dneva

Avtor: Spletno Uredništvo

Za začetek dneva si privoščite skodelico ali dve omamno dišeče kave….

Skodelica kave za dober začetek dneva

Skodelica kave za uspešen začetek dneva….(foto: facebook.com/MojaKavaLavazza) 

 

Kava se skupaj z vodo uvršča med najbolj pitne tekočine na svetu. In kje boste dobili najboljšo kavo? Odgovor je več kot preprost. V spletni trgovini mojakava.eu

Že več stoletij si milijarde ljudi po celotni zemeljski obli, ne predstavljajo, da bi dan začeli brez pitja kave, pri tem pa naj bi bili poživilni učinki kave odkriti po čistem naključju.

Neki pastir, ki je pasel kamele oziroma po nekaterih virih tudi koze, naj bi se pritožil menihom v Jemenskem kraljestvu, da njegove črede čudno poskakujejo ter da so budne celo noč. Menihi so zato neke noči odšli s pastirjem in njegovo čredo na pašo. Na kraju kjer so se pasle živali, so odkrili grm z rdečimi plodovi, ki so jih jedle živali. Eden od menihov je nabral nekaj plodov ter jih prekuhal in popil prekuhano pijačo. Posledično je ostal buden celo noč. Tako se je potrdilo njihovo prepričanje, da so živali zaužile nekaj kaj jih je “obdržalo” budne celo noč. Na podlagi ugotovitev so tudi menihi vsako noč pred molitvijo popili to “čudežno tekočino”.

Kavo kot jo poznamo danes je prvi opisal nemški zdravnik  Leonhard Rauwolf, po končanem desetletnem popotovanju po Bližnjem vzhodu. Beneški trgovci so bili prvi kateri so v 17. stoletju pripeljali kavo v Evropo. Prvi uvozniki večjih količin kave so bili Nizozemci.

Prepričani smo, da je marsikaterega ljubitelja kave, med prebiranjem zgornjih vrstic “prijelo”, da bi si pripravil skodelico dišeče kave. Vsem ljubiteljem pa je “kristalno jasno”, da je za pripravo te opojne črne tekočine, prva in ključna “naloga” izbira pravega kavnega aparata. V kolikor še nimate kavnega aparata in bi ga radi najeli za krajši ali daljši čas, potem ste na “pravem mestu”. Pri nas lahko najamete kavni aparat tako za domačo kot tudi za profesionalno oziroma poslovno uporabo. Izbirate lahko med različnimi priznanimi blagovnimi znamkami med katerimi prednjačijo Candi in Lavazza. Naši kavni aparati:
ᵜ Kavni aparat CANDI-BLUE DUO – kakovosten aparat na kapsule, ki je primeren za domačo uporabo ali za dopustniške dni.
ᵜ Kavni aparat CANDI-BLUE MONO – je prav tako kot Candi Blue Duo primeren za domačo uporabo ali za dopustniške dni.
ᵜ Kavni aparat CANDI-BLUE PLUS – je kakovosten in zelo zmogljiv kavni aparat
ᵜ Kavni aparat LAVAZZA LB-2317 in Kavni aparat LAVAZZA LB2600

Nismo pa pozabili niti na penilce mleka, da bo vaša kava še bolj okusna in kremasta. Ponudba obsega penilec mleka Severin SM 9685, penilec mleka Severin SM 9688, penilec mleka Severin SM 3582 ter penilec mleka Severin SM 9495

Skodelica kave za dober začetek dneva 1

Z našimi aparati bo priprava kave čisti užitek….(foto: facebook.com/MojaKavaLavazza)

 

Do okusa, ki ga obožujete, boste prišli na zelo enostaven način. Ko boste pri nas najeli kavni aparat, vam toplo priporočamo da pri nas kupite tudi kavo v kapsulah ali zrnju. V ponudbi imamo različne vrste kave, katera se popolnoma ujema z kavnim aparatom. Če se boste odločili za kavo v kapsulah boste lahko izbirali med: Barista Italiano Blue Black, Barista Italiano Blue ORO-GOLD, Barista Italiano Blue Red, Vzorčni Blue paket – kapsule, Lavazza Blue Tierra, Lavazza Blue Crema Dolce, Lavazza Blue Espresso Decafeinato, Lavazza Blue Espresso Dolce, Lavazza Blue Espresso Intenso, Lavazza Blue Espresso Ricco, Lavazza Blue Espresso Vigoroso, Lavazza Blue Gold selection X2, Lavazza Blue Grand Espresso X2 in Lavazza Blue Top Class X2

V kolikor prisegate na kavo v zrnju, pa se odločite med: Lavazza Super Crema, Lavazza Grand Espresso ali Lavazza Crema e aroma.

Skodelica kave za dober začetek dneva 2

Vroča čokolada za vse, ki ne pijete kave…..(foto: pixabay.com)

 

Obstajajo tudi takšni ljudje, ki jim okus kave ni všeč in je zato tudi ne pijejo. V ta namen imamo v ponudbi tudi različne čaje v vrečkah kot tudi čokolado v prahu.

Naj bodo kava, čaj ali drugi napitki prijeten del vašega vsakdana.

 

Spletna trgovina Moja kava
MR MACOM d.n.o. Lukovica
Ulica Jelke Komotarjeve 8
1225 Lukovica

Kontakti:
Tel: +386(0) 51 331 663
E-mail: trgovina@mojakava.eu
Spletna stran: www.mojakava.eu

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.