Naslovnica Oglaševanje Senčila Senica

Senčila Senica

Avtor: Spletno Uredništvo

Najboljša senčila, komarniki in stavbno pohištvo na enem mestu…..

sencila senica

Kvalitetna in najboljša senčila na enem mestu…. (foto: facebook.com/SencilaSenica) 

 

Senčila Senica je klasično slovensko obrtniško podjetje, ki je od svojega nastanka pred poldrugim desetletjem z marljivim delom in lastnim znanjem bistveno razširilo svojo prvotno ponudbo. Naša produkcija se danes personalizirano prilagaja potrebam Vas strank, pa naj gre za zasebne prostore (hiše, stanovanja, vikendi), ali za javne objekte (pisarne, hale, šole).

Naš proizvodni program se deli na dve večji kategoriji – v prvi je PVC stavbno pohištvo, v drugi pa so senčila. Za izdelavo PVC elementov uporabljamo preizkušene najkvalitetnejše materiale izključno evropskega porekla, v proizvodni segment stavbnega pohištva pa sodijo najrazličnejša okna in vrata, dvižno-drsne stene ter zimski vrtovi.

Naša okna in vrata so zasnovana tako, da odlično tesnijo (zaradi boljše zvočne in toplotne izolacije ter zaščite pred vlago), problem kroženja zraka v bivalnih prostorih pa smo rešili prek Trocalovega ventilacijskega sistem ClimaTec, saj omogoča pretok svežega zraka tudi tedaj, ko so okna zaprta. Nudimo številne različne oblike oken (zaokrožena, poševna, okrogla ali mnogokotna), mnoge barvne odtenke, lesene dekorje po lestvici RAL, izbiro med več različnimi vrstami stekla in zasteklitev elementov po želji kupca (dvoslojno, troslojno steklo).

Podobno velja tudi za vsa naša vrata, pri čemer je glede vhodnih vrat poleg izgleda, uporabnosti in izolacijskih značilnosti, daleč najbolj pomembna varnost. Naša ponudba vhodnih vrat se sicer ponaša s široko paleto barvnih kombinacij, z več kakovostnimi PVC ali ALU polnili ter z različnimi sistemi varnostnih zaklepov, kombinacij kljuk in poteznih ročajev. Tudi najbolj zahtevna stranka bo v tako pestri ponudbi zagotovo našla kombinacijo, ki ji bo povsem pisana na kožo.

V naš proizvodni segment PVC stavbno pohištvo sodijo tudi dvižno-drsna panoramska okna oziroma panoramske stene. Slednje so primerne za velike zasteklitve bivalnih prostorov, površin v javnih objektih, za terase, mansarde in balkone. Med strankami pa so posebej priljubljeni zimski vrtovi, saj skozi celo leto poudarjajo tisti neprimerljiv občutek biti zunaj, na prostem, v neokrnjeni naravi. Strokovno načrtovanje zimskega vrta je zelo pomembno, saj lahko precej prihranimo pri ogrevanju in obenem stranki omogočimo idealne bivalne pogoje. Tudi zato običajno svetujemo troslojno zasteklitev v kombinaciji z zunanjimi ali notranjimi senčili iz naše ponudbe. Pri nagibno-drsnih vratih, ki so prav tako sestavni del naše ponudbe, pa gre predvsem za povečanje funkcionalnosti prostorov, kot so na primer lažji dostopi na balkone, terase in vrtove.

sencila senica 1

Izredno priljubljeni zimski vrt…(foto: sencila-senica.si)

 

V našem drugem proizvodnem segmentu senčil trenutno ponudba obsega več vrst notranjih in zunanjih žaluzij, rolete, polkna, komarnike in plise senčila. Če pa naša bogata ponudba izdelkov iz lastne proizvodnje, kljub vsej raznovrstnosti vseeno ne bi ustrezala vsem željam stranke, jo lahko dopolnimo tudi s produkti drugih proizvajalcev kakovostnih senčil.

Sicer naše notranje žaluzije omogočajo regulacijo svetlobe s spreminjanjem naklona aluminijastih lamel, odlično senčijo in so enostavne za uporabo. Na voljo so v različnih barvah, da se čim lepše vizualno prilagodijo ostalim elementom prostora. Plise notranja senčila pa so modernejša in bogatejša za dekorativne elemente. Naša so narejena iz platna in so lepšega izgleda kot žaluzije, poleg tega pa se jih estetsko lažje uskladi z notranjo opremo vašega doma. Pravzaprav so plise notranja senčila sodobni nadomestek za zavese.

V naši ponudbi so seveda tudi robustne zunanje žaluzije. Poleg senčenja oziroma regulacije svetlobe, je njihova glavna naloga preprečevanje segrevanja in poškodb stekla. Zelo podobno so tudi naše rolete izjemno kakovostna zunanja senčila, s katerimi lahko povsem zatemnimo bivalne prostore, hkrati pa nudijo še dodatno varnostno, toplotno in zvočno izolacijo.

Tudi osnovna funkcija polken je senčenje, zaščita oken in notranjih prostorov pred vetrom, dežjem, soncem ter drugimi vremenskimi vplivi. Razlika je ta, da so polkna bolj tradicionalna rešitev in da imajo mnoge naše stranke še vedno raje videz lesa. Seznam naše ponudbe pa zaključujejo komarniki, ki so preprosta in učinkovita rešitev proti vdoru vseh nadležnih žuželk, obenem pa omogočajo zračenje prostora in miren spanec ob odprtih oknih.

sencila senica 2

Polkna veljajo za tradicionalno senčilo….(foto: sencila-senica.si)

 

Podjetjem nudimo tudi nakup polproizvodov ali komponent po konkurenčnih pogojih, naš način poslovanja pa nam omogoča izredno fleksibilnost in odzivnost na prav vse zahteve strank.

Poleg učinkovitosti prisegamo na kakovost, zato so med celotnim procesom proizvodnje naši artikli pod nenehnim nadzorom in so morebitne napake odpravljene že pred koncem izdelave. Prav zato veliko stvari še vedno najraje naredimo ročno.

Senčila Senica – najboljše ravnovesje med kakovostjo artiklov in udobjem bivanja. Kontaktirajte nas in se prepričajte sami!

 

Senčila Senica
Matej Senica s.p.
Tepanje 74
3210 Slovenske Konjice

Kontakti:
Tel 1: +386 (0) 41 355 758
Tel 2:  +386 (0) 41 869 829
E-mail: info@sencila-senica.si
Spletna stran: www.sencila-senica.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.