Naslovnica Trendi Prva kino novost leta je akcijski vohunski triler 355

Prva kino novost leta je akcijski vohunski triler 355

Avtor: Spletno Uredništvo

Prva filmska novost leta 2022 je akcijski vohunski triler ‘355’. Film govori o petih vohunkah in njihovi tajni misiji, v njemu pa igra kar kakovostna zvezdniška zasedba.

Prva kino novost leta je akcijski vohunski triler 355

Med pisano igralsko zasedbo izstopa največja zvezdnica Penelope Cruz (foto: FB 355)

Jutri v slovenske kinematografe prihaja film z naslovom ‘355’.  Zgodba pravi, da se ženske, ki delajo kot obveščevalne profesionalke, včasih imenujejo 355 (kar izhaja še iz časov ameriške vojne za neodvisnost od britanske krone). Prav zato se je številka 355 izkazala kot popoln naslov za film, v katerem imajo glavno vlogo znane igralke, združene v izjemno ekipo profesionalnih vohunk.

“Ko najbolj skrivnostno in uničujoče orožje pade v roke pohlepnega plačanca, mora drzna CIA agentka Mason ‘Mace’ Brown (z oskarjem nominirana JESSICA CHASTAIN) združiti moči s konkurenčno nemško agentko Marie (DIANE KRUGER), bivšo MI6 zaveznico in računalniško specialistko Khadijah (dobitnica oskarja LUPITA NYONG’O) in poklicno kolumbijsko psihologinjo Gracielo (dobitnica oskarja PENÉLOPE CRUZ) ter se podati na usodno misijo, s katero bi orožje dobile nazaj.

Med tem pa jim je ves čas za petami skrivnostna Lin Mi Sheng (BINGBING FAN), ki sledi vsak njihov korak,” razkriva napovednik distributerja filma – podjetja Blitz Slovenija. Režiser filma je Simon Kinberg, ki je skupaj z avtorico zgodbe Thereso Rebeck spisal tudi scenarij za 355. Film je nekakšen poklon vsem ženskam, ki so skozi stoletja delovale v tajnih službah, njihove zgodbe pa niso bile nikoli povedane.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.