Naslovnica Gospodarstvo Promocija Gorenja doma in na nogometnem Euru 2020

Promocija Gorenja doma in na nogometnem Euru 2020

Avtor: Spletno Uredništvo
Medtem ko se družba Hisense in blagovna znamka Gorenje pravkar na veliko promovirata na stadionih evropskega nogometnega prvenstva, pa se na slovenskem trgu promocija te dni osredotoča na hladilnike linije Garden Fresh.
Promocija Gorenja doma in na nogometnem Euru 2020

Nova linija hladilnikov Garden Fresh je prilagodljiva potrebam kupca (foto: PR Gorenje)

Družba Gorenje je del kitajskega giganta Hisense, pri katerem so zadnja leta zelo prisotni na evropskem trgu in svojo promocijo iščejo tudi prek vrhunskega športa. Zato marsikoga ni preveč presenetilo, da se ob gledanju tekem evropskega nogometnega prvenstva med oglasi na rotacijskih panojih stadionov vrstita tudi reklamna napisa za družbo Hisense in za blagovno znamko Gorenje.

Medtem ko gre televizijski signal z evropskega nogometnega prvenstva po vsem svetu, pa se na promocija Gorenja za slovensko tržišče dni osredotoča na hladilnike linije Graden Fresh. Prva temeljna značilnost hladilnikov Garden Fresh je ta, da se lahko predali, za shranjevanje mesa in rib, s funkcijo Convert FreshZone enostavno pretvorijo v predale za shranjevanje sadja in zelenjave.

Druga osnovna karakteristika linije pa je ta, da se s pomočjo funkcije ConvertActive tudi zamrzovalnik lahko spremeni v hladilnik ali celo pa v dodatni predal ZeroZone. Ta prilagodljivost je zelo priročna, saj se tako lahko hladilnik izkoristi v polni meri. Z Gorenja so bo tem poudarili še izjemno tiho delovanje, odlično izolacijo, posebno konstrukcijo Slot-in pa tudi posebno darilo ob nakupu – gajbico svežih izdelkov z več kot 35 slovenskih kmetij.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.