Naslovnica Šport Presenečenji sta Koper in Bravo, sedaj spet reprezentanca

Presenečenji sta Koper in Bravo, sedaj spet reprezentanca

Avtor: Spletno Uredništvo
V Prvi slovenski nogometni ligi so že opravili s prvo tretjino tekmovanja, sedaj pa se pozornost ljubiteljev nogometa spet vrača k reprezentanci. Izbrana vrsta selektorja Matjaža Keka namreč v petek gostuje na Malti, tri dni kasneje pa se bo v Mariboru pomerila še z Rusijo.
Takšen prizor bi radi videli prihodnji ponedeljek v Mariboru (foto: nzs.si)

V 1. slovenski nogometni ligi PLTS se je s tekmo med Koprom in Celjem zaključil 12. krog. Krog je bil sicer malce nenavaden, kar se rezultatov tiče, saj se je vseh pet tekem končalo z nedoločenimi izidi. Večni derbi med Mariborom in Olimpijo, dvoboj Bravo : Mura in tekma Tabor : Domžale – ta srečanja so se iztekla brez zadetkov, na obračunih med Radomljami in Aluminijem ter med Koprom in Celjem pa je bilo na koncu 2:2.

Po prvi tretjini prvenstva je na lestvici PLTS presenetljivo prvi Koper, še bolj presenetljivo pa je drugo mesto Brava, ki tako visoko še ni bil nikoli v kratki zgodovini kluba. Sedaj se pozornost ljubiteljev nogometa spet vrača k članski reprezentanci. Fantje selektorja Matjaža Keka bodo v petek (8. oktobra) ob 20.45 gostovali na Malti, v ponedeljek pa se bodo ob 20.45 v mariborskem Ljudskem vrtu pomerili še z Rusijo.

»Slovenija se v oktobrsko reprezentančno akcijo podaja s četrtega mesta v skupini H. Izhodišče pred sklepnim delom kvalifikacij ni idealno, a možnosti za preboj na svetovno prvenstvo še vedno obstajajo. Naši fantje se bodo zagotovo borili do konca. Slovenija je bila v Ljudskem vrtu v preteklosti pogosto nepremagljiva tudi zaradi glasnih navijačev, kar so leta 2009 spoznali tudi ruski nogometaši v dodatnih kvalifikacijah za SP,« so na dobre stare čase spomnili z Nogometne zveze Slovenije.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.