Naslovnica Trendi Preden zaspim je filmska premiera meseca

Preden zaspim je filmska premiera meseca

Avtor: Spletno Uredništvo

Premiera meseca bo na Planet TV na sporedu v nedeljo, 28. oktobra, ob 21.40. Gre za psihološki triler Preden zaspim (Before I Go to Sleep) z Nicole Kidman in Colinom Firthom v glavnih vlogah.

Preden20zaspim 2028129 1 kopijaKritiki so film Preden zaspim primerjali s kultnim trilerjem Memento in še posebno pohvalili igro Nicole Kidman (foto: PR Planet TV) 

 

V nedeljo, 28. oktobra, bo ob 21.40 na Planet TV na sporedu napet psihološki triler Preden zaspim (Before I Go to Sleep). V katerem spremljamo zgodbo Christine, ki se vsako jutro zbudi brez spomina, kar je posledica travmatične nesreče iz njene preteklosti. Vsak dan tako na novo spozna svoj starejši obraz ter moškega, ki mu je ime Ben in je njen mož. Nevrolog ji da kamero, da lahko vsak dan posname svoje misli in napredek ter jo vsako jutro pokliče, da jo spomni, naj pogleda posnetke.

A včasih se ji utrnejo stari spomini, ki se ne skladajo z vsem, kar ji dopoveduje okolica in začenja se ji dozdevati, da stvari niso takšne, kot se zdijo. Ji bo uspelo zapolniti vrzeli v spominu? V glavnih vlogah igrata oskarjevca Nicole Kidman in Colin Firth, cenjeni britanski igralec Mark Strong pa v tem psihološkem trilerju upodablja nevrologa. Med producenti filma je tudi Ridley Scott, napeta zgodba pa je posneta po literarni uspešnici S. J. Watsona, ki je prevedena v več kot 40 jezikov, tudi v slovenščino.

Odličen film se obeta tudi v soboto, 27. oktobra, ko bo po izločilni oddaji BAR ob 23.00 na Planetu kriminalka Davida Cronenberga Smrtne obljube (Eastern Promises). V njemu glavni vlogi igrata Viggo Mortensen in Naomi Watts. Mortensen je bil za svojo vlogo neizprosnega ruskega plačanca nominiran za oskarja. Poznovečerni dvojec filmov Davida Cronenberga v nedeljo ob 23.30 dopolnjuje še drama Golo kosilo (Naked Lunch), posneta po romanu Williama S. Burroughsa.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.