Naslovnica Trendi Pozabljenčki za zabavo otrok in Krik 6 za grozo odraslih

Pozabljenčki za zabavo otrok in Krik 6 za grozo odraslih

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri se napovedujeta dve kino novosti. Prva je v otroška animirana pustolovščina ‘Pozabljenčki’, druga novost pa je pravo nasprotje prve, saj gre za 6. del grozljivke ‘Krik’.
Pozabljenčki za zabavo otrok in Krik 6 za grozo odraslih

V filmu Krik 6 je slavna bela razpotegnjena maska že precej dotrajana, a enako smrtonosna  (foto: kolosej.si)

Otroci bodo od jutri v kinodvoranah po Sloveniji lahko gledali v slovenščino sinhronizirano risanko z naslovom ‘Pozabljenčki’ in uživali v avanturah okroglih kosmatih živalic Flamelčkov. Gre za animirani film z originalnim angleškim naslovom ‘Extinct’, v katerem sta glavna junaka Opi (glas Teje Jugovic) ter Edi (glas Gašperja Jarnija), za distribucijo pa skrbi družba Blitz Film & Video Distribution.

Če je prva filmska novost tedna zelo sproščena in namenjena zabavi otrok, pa je druga zelo napeta in namenjena strašenju odraslih. V kina namreč prihaja nov film distribucije Karantanija Cinemas in sicer gre za srhljivko ‘Krik 6’ (‘Scream 6’). Novi del komercialno uspešne franšize Krik spremlja preživele, ki se preselijo in začnejo novo življenjsko zgodbo v New Yorku. A tudi tu se pojavi skrivnostna postava v črnem ogrinjalu s prepoznavno belo masko…

»Na režiserski stolček novega poglavja sta znova sedla Matt Bettinelli-Olpin in Tyler Gillett, prav tako sta scenarij znova napisala Guy Busick in James Vanderbilt. V novem delu znova zaigrajo Courteney Cox, Hayden Panettiere, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown in Mason Gooding in Jenna Ortega, pridružijo pa se jim še Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Josh Segarra, Liana Liberato, Tony Revolori, Jack Champion,« pa razkriva napovednik šestega Kirka.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.