Naslovnica Gospodarstvo Pospeševanje prodaje prek brezplačnega testiranja

Pospeševanje prodaje prek brezplačnega testiranja

Avtor: Spletno Uredništvo
V mariborskem trgovskem centru Europark so ekspresno hitro reagirali že ob začetku odpravljanja proti-koronskih omejitev gibanja in poslovanja. Od včeraj pa so šli še korak dalje, saj so uvedli brezplačno hitro testiranje na Covid-19. S tem bi radi povečali obisk nakupovalnega središča in tudi pospešili prodajo.
Mariborski Europark redno privablja obiskovalce na originalne načine (fotografija: Jure Kralj /IPPR)

Kljub uradno oznanjenemu koncu epidemije v Sloveniji, za katerega lahko le srčno upamo, da ne bo le začasen, so se v mariborskem trgovskem centru Europark odločili za zanimivo poslovno potezo, s katero bi radi povečali obisk. Od včeraj je tako obiskovalcem na voljo brezplačno hitro testiranje na Covid-19, pri katerem predhodna registracija ni potrebna. Testiranje bo odslej potekalo od ponedeljka do sobote med 9. in 19. uro v notranjosti Vhoda 1.

»Testirali se bodo lahko vsi obiskovalci brez simptomov, ki so zdravstveno zavarovani v Sloveniji in imajo pri sebi veljavno zdravstveno izkaznico ter osebni dokument. Tako bo štajerska prestolnica dobila novo, lahko dostopno točko za hitro in nezahtevno testiranje, dostopno vsak delovni dan obratovanja nakupovalnega središča. Rezultat hitrega testa boste prejeli takoj, in sicer v obliki SMS sporočila ali natisnjenega potrdila,« so sporočili z Europarka.

Nova točka za brezplačno hitro testiranje pa ni pomembna le za obiskovalce nakupovalnega centra, ampak tudi za vse zaposlene v tistih dejavnostih, v katerih je potrebno vsak teden opraviti testiranje in tudi čim prej dobiti rezultate. Kdor bo potreboval tiskano potrdilo (v slovenskem in angleškem jeziku), ga bo prejel brezplačno, če bo na info točki v pritličju predložil račun iz katere od prodajalne ali gostinskega lokala (minimalno 10 evrov vrednosti).

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.