Naslovnica Šport Poškodbe spreminjajo Kekov seznam

Poškodbe spreminjajo Kekov seznam

Avtor: Spletno Uredništvo

 

Slovenska nogometa reprezentanca, ki jo v prihodnjih dneh čakata pomembni tekmi s Poljsko in Izraelom, se je včeraj začela zbirati v Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju. Žal so poškodbe že poskrbele za nekaj novosti. 

Tako je včeraj prvih devet reprezentantov že marljivo vadilo na Brdu (foto: NZS/MaK)

 

Članska nogometa reprezentanca Slovenije je na Brdu pri Kranju že včeraj opravila prvi trening v sklopu priprav na bližnji kvalifikacijski tekmi s Poljsko in Izraelom. Selektor Matjaž Kek je na uvodnem treningu pozdravil devet nogometašev, ki so svoje klubske obveznosti oddelali v soboto in so bili včeraj že na reprezentančnem zboru. Ostali igralci s selektorjevega seznama naj bi se na Gorenjskem zbrali danes, vendar pa je zaradi zdravstvenih zapletov že prišlo do novosti oziroma sprememb.

Zaradi poškodbe bo namreč obe reprezentančni tekmi izpustil desni bočni branilec Maribora Martin Milec. Slednji se je poškodoval na povratnem dvoboju Maribora proti Ludogorcu, ko je ob polčasu zapustil igro. Skoraj zagotovo tokrat v dresu z državnim grbom ne bo zaigral niti obetavni igralec zvezne vrste Jaka Bijol. Jaka je včeraj na tekmi prve ruske lige med moštvoma CSKA-ja in Arsenala iz Tule zapustil igro pred koncem prvega polčasa. To zagotovo ni dobro znamenje, o resnosti njegove poškodbe pa bo več znanega danes.

Selektor Matjaž Kek se je moral zato naknadno odločiti za nova imena in sicer je reprezentančno moštvo spet vpoklical Romana Bezjaka, Domen Črnigoja in Žan Majerja. Na zelenicah na Brdu je sicer včeraj treniralo devet nogometašev naše reprezentance – Vid Belec, Nejc Vidmar, Denis Popović, Roman Bezjak, Uroš Korun, Benjamin Verbič, Rene Krhin, Jasmin Kurtić in Jure Balkovec. Slovenska izbrana vrsta naj bi se dokončno popolnila do današnjega popoldneva, ko bo na vrsti drugi skupni trening. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.