Naslovnica Trendi POP TV je napovedal, da se vrača doktor Gruber

POP TV je napovedal, da se vrača doktor Gruber

Avtor: Spletno Uredništvo
Najbolj znani gorski zdravnik v Evropi se vrača na POP TV. Tudi v prihajajoči 17. sezoni priljubljene serije bo doktor Martin Gruber pomagal vsem, ki se bodo znašli v težavah v gorah, hkrati pa bo imel nepredvidene zaplete v zasebnem življenju in bo moral tudi poskrbeti za prihodnost svoje družine.
POP TV je napovedal, da se vrača doktor Gruber

Filmska družina Gruber v idiličnem alpskem okolju (foto: Erika Hauri/Pro Plus)

Z družbe Pro Plus, ki je lasnica blagovnem znamke POP TV, prihaja novica o velikem povratku zelo priljubljene serije na televizijske ekrane. Po koncu prve sezone slovenske uspešnice ‘Skrito v raju’ bodo na POP TV pričeli predvajati epizode nove, že 17. sezone priljubljene serije ‘Gorski zdravnik’. Vrača se torej šarmantni doktor Martin Gruber in sicer od torka 21. maja dalje ob 20. uri,  skupaj s svojo družino ter novimi zgodbami med idiličnimi avstrijskimi gorami.

V glavni vlogi serije ostaja igralec Hans Sigl, ki jemed slovenskimi gledalkami in gledalci še vedno zelo popularen. Zato so na POP TV kar deževala vprašanja, kdaj bo na vrsti nova sezona. »Trudimo se prisluhniti željam naših gledalcev, ker program ustvarjamo zanje. Izjemno smo veseli in počaščeni nad odzivom serije ‘Skrito v raju’, z enakim navdušenjem pa pričakujemo tudi novo sezono Gorskega zdravnika.

Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega, zato jih bomo z novimi zgodbami razvajali od konca maja dalje,« je pojasnila Danica Knego, programska direktorica družbe Pro Plus. Velja dodati, da o uspešnosti serije poleg osvojenih TV-nagrad največ pove podatek, da je velika večina celotne igralske zasedbe povsem enaka že od leta 2008 in da je medtem mestece Ellmau postalo pomembna turistična destinacija.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.