Naslovnica Trendi Poleg zombijev še jedrsko onesnaženje

Poleg zombijev še jedrsko onesnaženje

Avtor: Spletno Uredništvo
S prihodom jeseni se na televizijki program AMC vrača priljubljena grozljiva serija ‘Fear The Walking Dead’. Start sedme sezone bo v ponedeljek 18. oktobra in sicer že tradicionalno ob zelo grozljivem terminu – ob 3. uri zjutraj.
Serija se nadaljuje v strupenem ozračju post-apokaliptičnega Teksasa (foto: IPPR/ AMC)

Sredi oktobra, ko se že hitro bližajo Dan mrtvih, Vsi sveti in Halloween, se na televizijki kanal AMC vrača priljubljena grozljiva serija ‘Fear The Walking Dead’, za katero bo ta že sedma sezona. S kanala AMC, ki je posvečen izključno filmom in podobnim serijam, so spomnili, da je zadnja, šesta sezona serije ‘Boj se živih mrtvecev’, postregla z mnogimi preobrati in odprla precej novih vprašanj.

Prav tako je veliki finale prejšnje sezone je ponudil številna presenečenja, tako da mnogi nestrpno pričakujejo nadaljevanje te apokaliptične serije. »Jedrske glave so izmaličile podobo Teksasa, ampak tisti, ki so preživeli, se morajo odločiti, kako bo izgledal nov začetek v tem apokaliptičnem svetu. Kako preživeti v območju, kjer je zrak prav tako smrtonosen kot zombiji, ki so jim vedno za petami,« se sprašujejo v napovedniku serije.

Preživeli se bodo morali tako soočiti še z drugo smrtno nevarnostjo – atomskim sevanjem, pa tudi s svojimi strahovi in demoni. Nekateri bodo na nove težave odgovorili pozitivno, pogumno in odločno, drugi pa bodo v odnosih z okolico plačali visoko ceno.  Sicer bo premierna prva epizoda sedem sezone serije Fear The Walking Dead na sporedu v ponedeljek,  18. oktobra, ob ‘grozljivi’ 3. uri zjutraj.

Na srečo ljubiteljev serije pa obstajata tudi ogled z zamikom in ponovitev, ki bo na vrsti istega dne ob precej bolj znosni 22. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.