Naslovnica Kronika Pogrešani naj bi z vlakom odpotoval v Ljubljano

Pogrešani naj bi z vlakom odpotoval v Ljubljano

Avtor: Spletno Uredništvo
S Policijske uprave Novo mesto je prišlo novo obvestilo o pogrešani osebi. Tokrat pogrešajo 78-letnega Ivana Mavsarja iz občine Črnomelj, ki naj bi odpotoval v Ljubljano.
Pogrešani naj bi z vlakom odpotoval v Ljubljano

Policija 78-letnega Ivana Mavsarja iz občine Črnomelj morda išče tudi v Ljubljani (foto: policija.si)

Policisti Policijske uprave Novo mesto so danes obvestili javnost, da sorodniki že od včeraj, (sreda, 15. maj) pogrešajo 78-letnega Ivana Mavsarja iz naselja Gornja Paka v občini Črnomelj. Možakar naj bi zjutraj odpotoval od doma proti prestolnici in sicer s potniškim vlakom, vendar pa v sporočilu niso zapisali, na kateri od treh železniških postaj v bližini svojega bivališča (Črnomelj, Otovec, Semič) naj bi stopil na vlak.

»Pogrešani je visok okrog 170 cm in ima sive lase. Nazadnje so ga opazili včeraj, 15. maja 2024, ko je v jutranjih urah od doma odšel na vlak proti Ljubljani. Oblečen je bil v črne hlače, črno jakno in črno-belo srajco. Na glavi po vsej verjetnosti nosi kapo s ščitnikom. Pri sebi ima tudi manjšo torbo, ki jo običajno drži v rokah,« so o izginulem možakarju novomeški policisti zapisali v svojem obvestilu za javnost.

Kot običajno Policija prosi za informacije vse, ki bi pogrešano osebo morda videli ali pa kar koli vedeli o njenem izginotju, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na telefonsko številko anonimnega telefona policije 080 1200. Velja dodati, da z območja PU Nove mesto še vedno ni novic o 85-letnemu Milanu Milanoviću iz Brežic, ki je v mestu izginil 7. maja.  

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.