Naslovnica Kronika Pogrešana sta Mihaela in Jasmin, celjski trije izginuli pa so v redu

Pogrešana sta Mihaela in Jasmin, celjski trije izginuli pa so v redu

Avtor: Spletno Uredništvo
Policija ima tudi zadnje dni v letu opravka z izginulimi osebami. Nazadnje je v Ljubljani izginil 40-letni Jasmin Redžepagić, o 22-letni Mihaeli Zidar od 20. decembra ni novic, medtem ko so na Celjskem v decembru iskali že tri osebe, ki pa so se na srečo vse tri same oglasile, oziroma je bilo z njimi vse v redu.
Pogrešana sta Mihaela in Jasmin, celjski trije izginuli pa so v redu

Zadnji pogrešani je Jasmin Redžepagić iz Ljubljane (foto: policija.si)

Policija se tudi zadnje dni leta 2022 ukvarja z osebami, ki so skrivnostno izginile na različnih koncih države. Nazadnje so bili tako uslužbenci Policijske postaje Ljubljana Vič včeraj ( 29. decembra 2022) obveščeni, da svojci pogrešajo 40-letnega Jasmina Redžepagića. Pogrešani Ljubljančan je visok približno 180 centimetrov, je suhljate postave, ima črne oči in krajše črne lase.

»Oblečen je bil v rumeno-črno bundo, črne žametne hlače in siv pulover pod bundo, obut pa v črne gležnarje, morda nosi črno-belo kapo. Nazadnje so ga videli v torek, 27. decembra 2022, okoli 9. ure na območju Viča,« so sporočili ljubljanski policisti. Na Celjskem pa so v zadnjem mesecu iskali kar 3 osebe, ki so se nato same oglasile, oziroma je policija hitro ugotovila, da je z njimi vse v redu.

Tako so 9. decembra preklicali iskanje mladoletne Hane Čremošnik, ki je izginila dan pred tem in se nato sama vrnila domov. Prav na Božič so preklicali iskanje 41-letnega Celjana Jerneja Fazarinca, ki je izginil dan pred tem, našli pa so ga v Avstriji. Nazadnje pa so preklicali iskanje 60-letnega Srečka Bredača s Prevalj. Slednji je v ponedeljek, 26. decembra, zapustil bolnišnico v španski Salamanci, potem pa so se za njim izgubile sledi. A le začasno.

Za te tri pogrešane osebe se je torej vse končalo srečno. Težava je le v tem, da med uradnimi spletnimi objavami Policije obvestil o izginotju teh treh oseb sploh ni moč najti. Prav tako ni znano, v katerem slovenskem kraju je 20. decembra izginila 22-letna Mihaela Zidar. Slednja je sicer suhe postave, ima okrog 60 kg, visoka je 180 cm, je svetlejše polti, ima zelene oči in daljše črne lase, na roki pa ima tetovažo v obliki srčka, z napisom Ema.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.