Naslovnica Kronika Policija še ni ugotovila identitete dveh trupel

Policija še ni ugotovila identitete dveh trupel

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska Policija je včeraj objavila posebno prošnjo za pomoč. Pod klifom med Belimi skalami in rtom Ronek v Izoli novico sta bila že 19. marca 2022 najdena moško in žensko truplo, doslej pa še niso ugotovili njune identitete. Neuradno naj bi šlo za dvojni samomor, a tega policisti niso potrdili, obstaja pa tudi velika verjetnost, da sta oba umrla tujca.
Policija še ni ugotovila identitete dveh trupel

Umrli osebi (foto: policija.si)

Policija je včeraj objavila novico, da je na območju občine Izola že v soboto, 19. marca letos našla kar dve trupli. Mrtva ženska in mrtvi moški sta ležala na obali v bližini morja, oziroma pod klifom med Belimi skalami in rtom Ronek. Zdravnica je na kraju potrdila smrt obeh oseb in odredila sanitarno obdukcijo, da bi ugotovili vzrok smrti. Sicer so prve neuradne novice govoril o dvojnem samomoru, a tega Policija nato ni potrdila.

Prav tako policisti do včeraj še niso ugotovili identitete umrlih. V Sloveniji namreč v tem času ni nihče prijavil dvojnega izginotja, tudi poizvedovanje v bližnjih državah pa doslej ni obrodilo sadov. Očitno umrli osebi pri sebi nista imela nobenih dokumentov, na najbližjih parkiriščih (Izola, Beldever, Strunjan) niso našli kakšnega zapuščenega vozila, pa tudi po oblačilih, obutvi in drugih značilnostih policisti niso mogli ugotoviti, od kje prihajata.

Zato so včeraj objavili njuni fotografiji ter dodali ugotovitve z mesta najdbe in tudi z obdukcije, ki je bila opravljena v Inštitutu za sodno medicino Ljubljana. Ženska je bila stara med 30 in 40 let, močnejše postave, visoka približno 165 cm, oblečena je bila v pajkice znamke H&M, spodnjo majčko znamke FSBN Sister, in majičko znamke C&A. Na desni lopatici ima tetovažo s kitajskim simbolom, oziroma s kitajsko črko.

Moški je bil na videz malce starejši – med 35 in 45 let, srednje postave, visok približno 175 cm, oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi svetlo modre barve blagovne znamke Pascarel, jopico z dolgimi rokavi, modre barve, znamke C&A, jeans hlače znamke C&A, z usnjenim hlačnim pasom, črne barve in nogavice modre barve znamke Puma (velikosti 43-46). Policija seveda prosi vse, ki bi karkoli vedeli o umrlih, da jim to čim prej sporoči na najbližjo postajo, na tel. št. 113 ali na 080 1200.

V URAH PO OBJAVI NOVICE STA BILI OSEBI LE IDENTIFICIRANI – Policija je sporočila, da gre za 35-letno žensko in 39-letnega moškega, oba državljana Slovenije, ki sta prebivala na območju Ljubljane.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.