Naslovnica Gospodarstvo Pet novih e-kartic turističnih doživetij Šaleške doline

Pet novih e-kartic turističnih doživetij Šaleške doline

Avtor: Spletno Uredništvo
V Zavodu za turizem Šaleške doline so v svoji spletni trgovini za obiskovalce tega slikovitega območja pripravili 5 različnih tematskih kartic. E-kartice so idealna rešitev za vse tiste goste, ki si po izletu, ogledu ali po koncu športnih aktivnosti zaželijo še obrok dobre hrane. Nekoč so tem ljudem rekli gurmani, danes jim pravijo ‘foodiji’.
Pet novih e-kartic turističnih doživetij Šaleške doline

Velenjsko jezero in ‘velenjska Copacabana’ v ozadju (foto: Matej Vranič/FB Visit Saleska)

 Zavod za turizem Šaleške doline je pravkar obiskovalcem ponudil pet novih E-kartic lokalnih doživetij Šaleške doline. Vsaka od kartic vključuje različna tematska doživetja in kulinarične zaključke teh doživetij – vse s cenovnimi popusti. Letos so se projektu pridružili Klub vodnih športov Velenje, Restavracija Jezero, Restavracija Haus in Domačija Lamperček, že v kratkem pa se napovedujejo še novi ponudniki.

»Aktivna kartica vključuje najem SUP-a na Velenjskem jezeru in pico po izbiri v Restavraciji Jezero. Družinska kartica vključuje vožnjo z ladjico po Velenjskem jezeru in obisk Domačije Lamperček z narezkom ter pijačo. Gurmanska kartica vključuje kosilo v Restavraciji Haus in sladico v Restavraciji Jezero,« so med drugim o tej zanimivi e-novosti povedali na Zavodu za turizem Šaleške doline.

Sicer bi bilo najbrž bolje, če bi s promocijsko akcijo E-kartice doživetij Šaleške doline pričeli že spomladi, še pred pričetkom turistične sezone. Tako pa bodo promocijo e-kartic doživetij šele sedaj podprli z digitalno kampanjo za slovenski trg, ki bo nato potekala vse do konca meseca septembra.

Ob tem so k sodelovanju pri projektu E-kartic doživetij Šaleške doline povabili vse lokalne ponudnike hrane in ponudnike s turizmom povezanih storitev. K obisku doline pa so vljudno povabili vse slovenske gurmane oziroma ‘foodije’, kot se jim pravi po novem.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.