Naslovnica Oglaševanje PAMI d.o.o.

PAMI d.o.o.

Avtor: Spletno Uredništvo

Eleganten modni korak za vse generacije…

Ko iščete modno in kvalitetno obutev, je tukaj za vas Pami… (foto: osebni arhiv)

Pami d.o.o. je izjemno uspešno slovensko družinsko podjetje, katerega začetki segajo v čas osamosvojitve Slovenije. Ustanovitelji podjetja izhajamo iz sveta čevljarstva, zato imamo ljubezen do obutve že kar v krvi. Naša ljubezen do čevljev pa hkrati zagotavlja poudarjeno skrb za vse naše stranke, saj mora biti vsaka obutev udobna, lepa in vzdržljiva.

Sedež podjetja Pami d.o.o. je v Novi Gorici in tudi našo prvo trgovino smo odprli tu. Že nekaj mesecev kasneje je sledila naša druga prodajalna na Miklošičevi v Ljubljani, potem pa so se hitro vrstile otvoritve trgovin v Kopru, Celju, Mariboru, Kranju….

Tri desetletja kasneje se v družbi Pami d.o.o. lahko upravičeno ponašamo s kar 90 trgovinami po vsej Sloveniji in tudi z uspešno širitvijo mreže naših prodajaln na Hrvaško.

Te številke lepo kažejo, da smo našo zgodbo o uspehu že od prvega dne zastavili na pravi način, da je bil naš poslovni pristop pravilen, da delamo dobro in se marljivo trudimo iz dneva v dan, da je naša prodajna ponudba razkošno bogata ter predvsem, da je odnos do vas, naših strank, vseskozi profesionalen, ustrežljiv in spoštljiv.

S privlačno, elegantno, udobno in hkrati zelo kakovostno obutvijo, ki vedno sledi zadnjim modnim trendom, smo hitro prepričali vso Slovenijo, da nam zaupa. Pri nas je kupec v središču pozornosti. Tako se trudimo, da je vsak nakup pri nas prijetna izkušnja in zato se naše zadovoljne stranke tudi rade vračajo.

Povsod, kjer smo odprli katero iz obsežne mreže trgovin Pami d.o.o., smo bili zelo lepo sprejeti, za kar imajo zasluge naše izjemne sodelavke in pa tudi razkošna paleta naše ponudbe, v kateri bo zagotovo vsakdo našel nekaj primernega zase.

Naj bo vaš korak udoben z našimi obuvali…(foto: osebni arhiv)

Ponudba

Družba Pami d.o.o. je poleg poslovnih uspehov na področju maloprodaje obutve in znatnega širjenja svoje mreže trgovin razvila tudi lastne blagovne znamke, kot so STONE, PAMI KIDS, RELAX, BOULEVARD, JOY, DORIS, PAPRIKA, NEW TOP, NEW TREND…

Danes so te blagovne znamke obutve že lepo prepoznavne in se kupci ponje vračajo vsako sezono. Poleg lastnih blagovnih znamk pa se na policah naših prodajaln nahajajo tudi svetovno znane znamke obutve SKECHERS, CAPRICE, ARA, JUNGLA, IMAC, PANAMA JACK, KEBO, TREKING, MASCHA, PLANIKA…

V Pami d.o.o. smo celotno mrežo naših prodajaln razvrstili na tri večje prodajne segmente. Največ naših prodajaln, približno 70, ponuja žensko, moško in otroško obutev, ki je že dobro znana po ugodnem razmerju med ceno in kakovostjo, namenjena pa je najširšemu krogu kupcev. Te trgovine se imenujejo ‘LA SCARPA’ in ‘PAMI’.

Deset naših prodajaln je specializiranih za prodaje obutve za mlade in le-te nosijo prepoznavno ime ‘PAPRIKA’. Enajst naših prodajaln pa ponuja obutev višjega kakovostnega in cenovnega razreda za tiste najbolj zahtevne stranke. Te trgovine smo poimenovali ‘ARS’.

V Pami d.o.o. pa ne prodajamo le obutve, ampak tudi vse, kar sodi zraven. V naši ponudbi so namreč:
• ženska obutev
• moška obutev
• obutev za mladostnike
• otroška obutev
• natikači
• copati
• torbice
• pasovi
• dežniki
• dodatki za nego obutve
• ostali modni dodatki

Naše trgovine boste našli v številnih mestih in krajih tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem….(foto: osebni arhiv)

Pami – slovensko družinsko podjetje s 30-letno tradicijo ljubezni do obutve!

PAMI
Pami d.o.o. Nova Gorica
Vipavska cesta 50
5000 Nova Gorica

Kontakti:
Tel: +386 (0)5 330 60 00
Fax: +386 (0)5 330 60 18
E-mail: info@pami.si
Spletna stran: www.pami.si

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.