Naslovnica Oglaševanje EUROTES D.O.O – krovstvo in tesarstvo na enem mestu

EUROTES D.O.O – krovstvo in tesarstvo na enem mestu

Avtor: Spletno Uredništvo

Izdelamo vam kakovostna ostrešja, brunarice, nadstreške….

Pri nas vam izdelamo vse od nadstreškov pa do celotne brunarice…(foto: eurotes-tesarstvo.si)

Podjetje EUROTES d.o.o. je ambiciozno slovensko podjetje, ki je specializirano za tesarska in krovska dela. Podjetje obstaja od leta 2006, v vseh teh letih uspešnega poslovanja pa smo si z marljivim delom, strokovnostjo in pedantno skrbijo za potrebe strank pridobili ugled zanesljivega izvajalca in cenjenega poslovnega partnerja.

Naši statistični podatki, na katere smo posebej ponosni, kažejo, da naši ekipi desetih strokovnjakov doslej zaupalo že več kot 10.000 strank, ter da na leto povprečno postavimo 25 streh in 35 nadstreškov (najmanj eno streho ali nadstrešek vsak delovni teden).

Tako se danes ponašamo z izjemno veliko izkušnjami pri izdelavi elementov s področja streh, lesenih konstrukcij, mansard in lesenih hiš, s področja adaptacij in polaganja izolacij, ter tudi s področja postavljanja celotnih fasad.

Zavedamo se, da je zadovoljstvo vas, naših strank, najpomembnejše. Zato vam vedno dajemo na razpolago vso svojo strokovnost in naše dolgoletne izkušnje. To pomeni, da si pridemo vaš prostor dobro ogledat, da vse natančno premerimo, strokovno svetujemo, pripravimo načrt in se šele nato lotimo izvedbe del.

Pri izvedbi smo ažurni, natančni in zanesljivi, uporabljamo le dobro preverjene materiale in sodobne tehnologije. Naše razmerje med ceno in vrednostjo storitve je za naročnike del vedno ugodno, vsi naši izdelki pa so narejeni po naročilu, željah in zahtevah strank.

Podjetje EUROTES d.o.o. ima sedež v neposredni bližini Grosuplja, torej v osrednjeslovenski regiji, poslujemo pa po vsej slovenski državi. Ker gre pri krovstvu in tesarstvu velikokrat za delo na višini, smo izjemno pozorni glede spoštovanja vseh predpisov in varnostnih zahtev.

PONUDBA STORITEV PODJETJA EUROTES

Nove strehe

Postavitev nove strehe je ključna za vsako vrsto objekta. Streha mora biti namreč popolnoma neprepustna za vodo, toplotno izolirana, mora biti čvrsta in mora trajati celo večnost. Izdelujemo enokapne, dvokapne in tudi večkapne strehe, ki so lahko različno strme.

Adaptacije streh

Če nove strehe največkrat postavljamo na novogradnje, pa gre pri adaptacijah za zamenjave, obnove ali popravila streh na objektih, ki niso zgrajeni na novo. Sicer so postopki povsem enaki, materiali in tehnologije prav tako, enak je naš vložen trud in tudi rezultat je nazadnje enak, kot če gre za novo streho.

Streha je najbolj obremenjeni del vsake hiše, bloka…(foto: eurotes-tesarstvo.si)

Mansarde

Izdelava mansard je včasih zahtevnejša od izdelave streh. Potrebno se je namreč prilagajati že zastavljenim dimenzijam prostora, ob tem pa poskrbeti za zvočno, toplotno in hidro izolacijo, izkoristiti vsak centimeter na razpolago in sproti upoštevati tudi različne višine stropa.

Nadstreški

Izdelava nadstreškov je prav tako lahko zelo zahtevna. Naj gre za nadstrešek pred vhodom v Vaš objekt, na terasi, nadstrešek za garažo, za avtobusno postajališče, kurnik, pesjak ali rezervoar za gorivo, vsak naš nadstrešek je narejen tako, kot se šika – strokovno in za oko prijetno.

Napušči

Napušči zahtevajo še dodatna gradbena znanja, ne le krovsko-tesarskih. Poleg vseh izolacijskih zahtev in odpornosti na vse zunanje vremenske vplive, sta namreč podobno kot pri mansardah v ospredju tudi njihova tudi uporabnost (izkoristek prostora) ter neizbežno tudi lep estetski videz.

Brunarice, paviljoni in ostali leseni objekti

V podjetju Eurotes se ne ukvarjamo le z deli na objektih, pogosto tudi postavljamo različne vrste objektov, ki so narejeni iz lesa. Sem sodijo brunarice, lovske koče, vikend hiške, vrtne ute, najrazličnejši paviljoni za vrtove, parke in prireditvene prostore, kozolci… Vse po vaših merah in željah, vse profesionalno narejeno in strokovno postavljeno, vse tudi prijetnega videza po vaši izbiri.

Adaptacija starih objektov

Pri adaptacijah starih objektov so mišljeni predvsem tisti objekti, kjer so nosilni tramovi narejeni iz lesa. Gre za zahtevne in občutljive adaptacije, kjer je potrebno zelo dobro vedeti, kaj in kako. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami v podjetju EUROTES poskrbimo, da nosilnost nobenega dela objekta ni ogrožena, da je vse stabilno in varno, ter da so novi leseni elementi čvrsti in primerni za načrtovano uporabo.

Fasade

Fasade izdelujemo iz lesa in tudi iz posebnih kovinskih oblog. Osnovna značilnost lesenih fasad je ta, da dajejo objektu topel videz in hkrati vzbujajo občutek domačnosti. Prepoznavna značilnost fasad s kovinskimi oblogami pa je ta, da so zelo primerne za ne bivalne objekte – garaže, lope, skladišča, uporabljajo pa se tudi za tiste stene objektov, ki so najbolj izpostavljene vremenskim vplivom.

Za fasado že dolgo časa velja, da je “obleka” hiše…(foto: eurotes-tesarstvo.si)

EUROTES – da bo vaša streha vzdržala za vedno!

Krovstvo in tesarstvo EUROTES
EUROTES d.o.o.
Št. Jurij 118
1290 Grosuplje

Kontakti:
Gsm: +386 (0)41 410 966
E-mail: info@eurotes-tesarstvo.si
Spletna stran: www.eurotes-tesarstvo.si

 

 

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.