Naslovnica Kronika Novembrsko izginotje matere in hčere je še vedno skrivnost

Novembrsko izginotje matere in hčere je še vedno skrivnost

Avtor: Spletno Uredništvo
Policija je ponovno razposlala opozorilo, da sta pogrešani 10-letna Julija Pogačar in njena mati, 52-letna Melisa Smrekar iz Radomelj. Obe sta neznano kam odšli že sredi novembra lanskega leta, prvo policijsko obvestilo je bilo objavljeno šele prve dni decembra, več kot pol leta kasneje pa ju še vedno niso našli.
Novembersko izginotje matere in hčere je še vedno skrivnost

Novembersko izginotje matere in hčere je iz Radomelj še zaenkrat še vedno nerešeno (foto: policija.si)

S Policije so na kratko sporočili, da sta še vedno iskani 10-letna Julija Pogačar in 52-letna Melisa Smrekar (prej Nataša Brumen) iz Radomelj. Sicer gre kljub različnemu priimku za mati in hči, ki ju niso videli že vse od sredine novembra. Ker ju Policija z doslej izpeljanimi poizvedovalnimi aktivnostmi še vedno ni našla, je javnost ponovno zaprosila za pomoč v obliki kakršnihkoli dodatnih informacij.

“Policijske postaje Domžale so bili obveščeni, da svojci pogrešajo 10-letno Julijo Pogačar iz Radomelj in 52-letno Meliso Smrekar iz Radomelj. Julija je visoka okoli 150 cm, ima srednje dolge, temno rjave lase. Melisa je visoka okoli 170 cm in suhe postave, ima črne, do ramen segajoče lase,” so izginulo mati in hči opisali v prvem policijskem obvestilu ter še dodali, da so ju nazadnje videli na območju Kamnika.

Od tam naj bi odšli na krajši dopust, najbrž ju zato svojci novembra niti niso takoj pogrešali. Policija je kasneje ugotovila, da lokacija njunega dopustovanja sploh ni znana, prav tako pa na dopust nista odpotovali z lastnim vozilom. Najprej so pomislili, da sta morda odšli v tujino, ali pa se nahajata kje izven (slovenskih) urbanih območij. Vendar potem novih informacij policisti vse do danes niso več prejeli, kar je izjemno zaskrbljujoče.

Najbrž sta najbolj verjetna vzroka za izginotje ta, da se Melisa in Julija ves ta čas pred kom zavestno skrivata, ali pa se jima je dejansko zgodilo kaj tako hudega, da se nista mogli javiti nikomur. Zato bodo policisti in predvsem vsi njuni bližnji presrečni, če bo kdo po tem novem pozivu pomagal pri razrešitvi skrivnostnega izginotja s svežimi uporabnimi informacijami.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.