Naslovnica Trendi Nova turška serija Moja hči ima komični pridih

Nova turška serija Moja hči ima komični pridih

Avtor: Spletno Uredništvo
S prihodom meseca septembra na Planet TV prihaja nova turška nadaljevanka. Serija nosi naslov ‘Moja hči’, glavno vlogo hčere igra igralka Beren Gökyldiz, v zgodbi pa se prepletata drama in komedija. Omeniti pa velja še večerna filma tega vikenda ‘Deček nevihte in ‘Logan: Wolverine’ .
Nova turška serija Moja hči ima komični pridih

Glavna lika v novi turški seriji – zapuščena hči in tata kriminalec (foto: PR Planet TV)

Prvi ponedeljek v mesecu septembru se na Planet TV pričenja nova turška nadaljevanka ‘Moja hči’ (originalno ‘Kizim’). Zelo mlada igralka Beren Gökyildiz, ki jo je slovensko občinstvo spoznalo že v seriji ‘Mama’, tokrat igra deklico Ojku, ki ostane sama, zato mora najti svojega neodgovornega očeta, kateri je sicer kriminalec. Serija pa ima poleg melodramatičnih zapletov in zasukov tudi veliko komičnih trenutkov, kar za tovrstne serije ni prav običajno.

“Zgodba se vrti okoli bistre osemletne deklice Ojku, ki živi z mamimo prijateljico, teto Zejnep. Ko Zejnep izve, da ima deklica redko genetsko bolezen, jo zapusti in ji pusti naslov njenega očeta Demirja. A ta je neodgovoren prevarant, ki ga še isti dan, ko ga hčerka najde, aretirajo. Sodišče ga izpusti pod pogojem, da bo skrbel za svojo hčer. Demir ponudbo sprejme, toda bolj kot očetovstvo ga zanima njegov naslednji nečedni posel, hčerka pa mu je pri tem samo v napoto,” pravi napovednik.

V vlogi Demirja nastopa turški igralec Bugra Gülsoy, ki pogosto deluje tudi kot režiser in scenarist. Nadaljevanka ‘Moja hči’ bo na programu vsak delovnik ob 17. uri.  Že danes zvečer ob 19.45 pa bo na sporedu Planet TV na vrsti družinska pustolovščina ‘Deček nevihte’ (originalno ‘Storm Boy’) z Geoffreyjem Rushom. Zgodba, posneta leta 2019 po noveli Colina Thielea, se dogaja v avstralski divjini, kjer se mladi deček odloči rešiti pelikane.

Zanimivo, da so leta 1976 že posneli film ‘Deček nevihte’ in ta film ima IDMb oceno 6,9. Novejši film, ki pravkar prihaja na Planet TV, pa ima IDMb oceno 6,8. Glede na nekatere druge ponovno posnete filmske zgodbe je to dobra ocena, se pa jutri ob 19.45 napoveduje še film s precej višjo oceno in sicer kar 8,1.

Gre za Planetovo premiero meseca, film ‘Logan: Wolverine’ s Hughom Jackmanom in Patrickom Stewartom. To je sicer deseti film franšize ‘X-man’ in tretji film iz triologije ‘Wolverine’.

 

 

 

 

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.