Naslovnica Magazin Nova televizijska aplikacija in nov nepremičninski portal

Nova televizijska aplikacija in nov nepremičninski portal

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska digitalna scena je bogatejša za dve pridobitvi. Aplikacija RTV Slovenija, ki se imenuje ‘RTV 365’ in omogoča dostop do RTV-vsebin, je na voljo tudi za TV-sprejemnike in ostale pametne naprave. Spletno mesto Siol.net pa se ponaša z novim slovenskim nepremičninskim portalom ‘S.Nepremičnine.
Nova televizijska aplikacija in nov nepremičninski portal

Tako je videti nov Siolov nepremičninski portal (foto: Media TS)

Siol.net je v sodelovanju s podjetjem Arvio pripravil in zagnal novo spletno platformo za učinkovito vrednotenje nepremičnin. Tako je nastal nov slovenski nepremičninski portal, ki so ga poimenovali ‘S.Nepremičnine’. Portal omogoča iskanje, prodajo, oddajo in najem vseh vrst nepremičnin, poleg nepremičninskih oglasov pa je uporabnikom na voljo tudi aplikacija za določitev cen nepremičnin.

Ker je Siol.net rojen kot novičarsko spletno mesto, bo tudi na novem portalu na voljo pestra ponudba raznovrstnih novic, ki so kakorkoli povezane s področjem nepremičnin. »Z vzpostavitvijo tega portala si prizadevamo izpolniti potrebe uporabnikov s kakovostno pripravljenimi oglasi in celostnimi informacijami, ki jim bodo v pomoč pri sprejemanju pomembnih odločitev glede nepremičninskih transakcij.

Dolgoročno načrtujemo, da bo spletna tržnica S.Nepremičnine postala digitalno vozlišče za vse izzive, povezane z nepremičninami – od pametnih domov do poslovnih prostorov,« je napovedal direktor podjetja TSmedia, katero upravlja spletni portal Siol.net, Igor Gajster. Z RTV Slovenija pa so oznanili, da aplikacija ‘RTV 365’ sedaj na voljo tudi za TV-sprejemnike in ostale pametne naprave.

Preko te aplikacije lahko gledalci spremljajo vseh 16 radijskih in televizijskih programov sistema RTV Slovenija v živo ter v bogato založenem arhivu dostopajo do filmov, serij, dokumentarcev, otroških vsebin, televizijskih oddaj in podkastov. Aplikacija omogoča tudi izbiro med splošnim profilom RTV 365 ter profiloma za otroke Živ žav in Čist hudo – tu so na voljo vsebine, namenjene otrokom starosti do 8. let oz. starosti med 9. in 15. let.

»Aplikacija RTV 365 deluje na certificiranih Android TV-napravah na različicah sistema Android od 5.1.1 naprej. Na voljo pa je tudi za TV-sprejemnike proizvajalcev LG Electronics, Samsung, HiSense in Philips z lastnimi operacijskimi sistemi, za multimedijske predvajalnike platform Fire TV in Apple TV ter za uporabnike Neo Smartboxa Telekoma Slovenije in A1 Xplore TV vmesnika,« so še pojasnili z RTV SLO in na ta seznam dodali tudi predvajalnik Eon operaterja Telemach.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.