Naslovnica Kronika Nova primera izginulih oseb, oba v Ljubljani

Nova primera izginulih oseb, oba v Ljubljani

Avtor: Spletno Uredništvo
Policija je objavila še dve obvestili o izginulih osebah. Gre z 19-letnega Tevža Otorepca iz Ljubljane in 49-letnega Andreja Lebna iz Izole, ki se veliko časa zadržuje v Ljubljani.
Nova primera izginulih oseb, oba v Ljubljani

Andrej Leben je pogrešan že več tednov (foto: policija.si)

Svojci so včeraj obvestili Policijsko postajo Ljubljana Moste, da jutra pogrešajo 19-letnega Tevža Otorepca iz Ljubljane. Slednji naj bi imel kratke črne lase, bradico in brke. Na fotografiji se sicer zdi, da so lasje bolj rjave barve kot pa črne, vsekakor pa je Tevž visok okrog 175 cm in je športne postave. Oblečen naj bi bil v siva športna oblačila, modro-belo vetrovko ter imel obute rdeče superge.

»Od doma se je odpeljal s črno-zelenim kolesom znamke Nakamura. Gre za osebo, ki potrebuje zdravniško pomoč,« pa so o skrivnostno izginulem Tevžu Otorepcu še poudarili s Policijske postajo Ljubljana Moste. Iz sosednje Policijske postaje Ljubljana Bežigrad pa je prišlo obvestilo, da svojci že vse od 18. aprila pogrešajo 49-letnega Andreja Lebna iz Izole, ki se največkrat zadržuje v Ljubljani.

Leben je visok 183 cm, srednje postave, ima modre oči, kratke črno-sive lase in krajšo brado. Sicer običajno nosi modra korekcijska očala, ni pa znano, kako je bil oblečen, ko so ga nazadnje videli. Andrej sicer uporablja osebno vozilo znamke Renault Kangoo srebrne barve z registrsko številko LJ 25-NEC. Seveda za obe izginuli osebi Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o njiju, da jim tovrstne informacije čim prej sporočijo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.