Naslovnica Trendi Nepremagljivi dvojec in kraljevska Meghan

Nepremagljivi dvojec in kraljevska Meghan

Avtor: Spletno Uredništvo

Jutri se na Planet TV začenja serija Nepremagljivi dvojec (Suits), v kateri je pred poroko z britanskim princem igrala tudi Meghan Markle. Serija bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri.

Partik J. Adams je genialni Mike Ross, njena visokost vojvodinja Meghan Markle pa se v seriji tudi poroči z niim (foto: PR Planet TV)

   

Na Planet TV prihaja odlična serija Nepremagljivi dvojec (Suits), ki je navdušila kritike in občinstvo po svetu. V napeti odvetniški dramski seriji gledalci spremljajo odvetnika ene od najuspešnejših newyorških odvetniških pisarn, kateri najame genija s fotografskim spominom in zelo dobrim znanjem prava. Vendar pa je moral Mike zaradi težav v preteklosti pozabiti na odvetniško kariero.

V glavnih vlogah se predstavljata Gabriel Macht v vlogi odvetnika Harveyja Spectorja in Patrick. J. Adams v vlogi genialnega Mika. Adams je bil za svojo vlogo nominiran za nagrado SAG. Tudi serija je bila večkrat nominirana, med drugim za nagrado People’s Choice, na spletni strani IMDb pa ima zavidljivo visoko oceno 8,6. Članica igralske zasedbe Nepremagljivega dvojca je tudi Meghan Markle. 

Slednja je s serijo doživela največji uspeh v igralski karieri in po sedmih sezonah z njo hkrati zaključila kariero, saj je igralstvo opustila po poroki z britanskim princem Harryjem. Vojvodinjo suseško bodo lahko gledalci na Planetu spremljali od ponedeljka do petka ob 21. uri in sicer od jutri (ponedeljka, 29. oktobra) dalje. Sicer pa je noseča Meghan pravkar z možem na turneji po državah Pacifika, nanjo pa se je vsul prvi val kritik zaradi domnevno precej predrage garderobe.    

S Planet TV pa so sporočili še to novico, da se jutri resničnostni šov Bar seli na poznejši termin. Zabava z barovci in barovkami bo tako na sporedu od torka do petka ob 22.30, po informativni oddaji Večerni Planet Danes. Izločilno oddajo v živo lahko gledalci na Planetu kot po navadi ujamejo ob sobotah ob 20. uri. Ponovitev tedenskih oddaj Bar ostaja pa na sporedu v popoldanskih urah.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.