Naslovnica Trendi Natalija se še četrtič vrača na Kmetijo

Natalija se še četrtič vrača na Kmetijo

Avtor: Spletno Uredništvo
Z največje slovenske zasebne televizijske mreže Pro Plus so najavili, da se jeseni vrača priljubljeni resničnostni šov Kmetija. Voditeljica bo Natalija Bratkovič, snemanja na znani lokaciji v Prekmurju pa so startala na začetku meseca avgusta.
Svež prizor voditeljice Natalije Bratkovič s snemanje Kmetije v Prekmurju (foto: PR Pro Plus)

Tudi jesen se na programu POP TV, ki sodi pod medijsko družbo Pro Plus, obeta nova sezona resničnostnega šova ‘Kmetija’. Oddajo o novopečenih kmetovalcih, ki vsako sezono pritegne veliko gledalcev, bo tudi letos vodila šarmantna Natalija Bratkovič. Natalija se očitno zelo dobro znajde v vlogi voditeljice te oddaje, saj bo to zanjo že četrta sezona ene izmed najbolj priljubljenih resničnostnih oddaj v Sloveniji.

»Čeprav smo sredi vročinskega vala in je snemanje zelo naporno, smo vsi veseli, da smo nazaj. Letos nas čaka veliko preobratov in še več skrivnosti, še vedno ni povsem jasno, kdo vleče niti. Tekmovalci so enkratni, že na začetku pridni, tako da bodo gledalci z njimi več kot zadovoljni,« je pred dnevi razkrila voditeljica Natalija Bratkovič. Produkcijska ekipa je sicer s snemanjem pričela šele prve dni avgusta, vendar je sedaj Kmetija že v polnem razmahu.

Resničnostni šov tudi letos snemajo na preizkušeni lokaciji Prekmurju – na istem kraju, kjer so posneli lansko sezono. Dolgi snemalni dnevi se hitro vrstijo, saj je na Kmetiji kar 20 tekmovalcev, ki se trudijo in potijo ob številnih kmečkih opravilih. Obeta se torej zanimiva nova kmetovalna sezona, ki jo bo močno začinil boj za zmago in za mikavno denarno nagrado. Zmagovalec bo namreč na koncu prejel 50.000 evrov.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.