Naslovnica Šport Na vrsti so četrtfinala Lige prvakov, Evropske lige in Konferenčne lige

Na vrsti so četrtfinala Lige prvakov, Evropske lige in Konferenčne lige

Avtor: Spletno Uredništvo
Ljubitelji nogometa bodo ta teden spet prišli na svoj račun. Na vrsti so namreč četrtfinalne tekme Lige prvakov, Evropske lige in Konferenčne lige. Na zelenice bo stopilo tudi nekaj odličnih slovenskih nogometašev.
Na vrsti so četrtfinala Lige prvakov, Evropske lige in Konferenčne lige

Tako bo v sredo zvečer izgledal stadion Villareala, ko bo tam gostoval minhenski Bayern (foto: FB villarealcf)

Jutri se ob 21. uri obetata prva dva dvoboja četrtfinala Lige prvakov za sezono 2021-22. Vodilno moštvo angleškega prvenstva Manchester city bo gostilo Atletico Madrid s slovenskim asom Janom oblakom na vratih. Drugi angleško-španski dvoboj pa bo na vrsti v Londonu, kjer bo Chelsea pričakal vodilno ekipe španske lige – Real iz Madrida. V sredo bosta sledila še obračuna med Benfico in Liverpoolom ter med Villarealom in minhenskim Bayernom.

Povratne tekme četrtfinala Lige prvakov bodo na sporedu prihodnji teden. Že v četrtek (7. aprila) pa bodo na vrsti tudi četrtfinalna srečanja Evropske lige. Slovenske ljubitelje nogometa bo najbolj zanimala tekma med Leipzigom Kevina Kampla in Atalanto Josipa Iličiča, ki se bo pričel že ob 18.45. Ob 21. uri bodo na vrsti še  tekme Braga : Rangers, West Ham : Lyon in Eintracht Frankfurt : Barcelona.

Prav tako bodo v četrtek na sporedu tudi četrtfinalni dvoboji Konferenčne lige. Feyenoord se bo ob 18.45 pomeril s Slavio iz Prage, ostale tekme bodo prav tako kot v preostalih dveh tekmovanjih ob 21. uri. Roma bo gostovala pri norveškem moštvu Bode Glimt, angleški Leicester  bo gostil PSV iz Eindhovena, solunski Paok pa s svojim slovenskim bojevnikom Jasminom Kurtićem odhaja v Marseilles.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.