Naslovnica Trendi Marsovec bo pristal na Planetu

Marsovec bo pristal na Planetu

Avtor: Spletno Uredništvo

 

Na Planet TV se za konec tedna obeta znanstveno-fantastična premiera. V petek, 30. novembra, ob 20.00 bo na sporedu film Marsovec (The Martian) z Mattom  Damonom v glavni vlogi. Ta odlična nezemeljska pustolovščina bo na slovenskih TV-ekranih predvajana prvič.

martian3 1Film je pravzprav zgodba o prvem človeškem prebivalcu Marsa (foto: PR Planet TV)

 

V petek, 30. novembra, bo ob 20.00 na Planet TV predvajana znanstveno-fantastična uspešnica Marsovec (The Martian), v katerem bodo gledalci spremljali zgodbo astronavta Marka Watneyja, ki ga kolegi, prepričani, da je v hudem viharju umrl, zapustijo na Marsu. Toda Watney je preživel in tako se sam in poškodovan znajde na sovražnem planetu.

A njegova želja po preživetju je močna in ob pičlih zalogah se mora zanesti na lastno iznajdljivost, razsodnost in močno voljo, da preživi in se domisli, kako na Zemljo poslati sporočilo, da je še živ. Vglavni vlogi zapuščenega astronavta igra Matt Damon, ki si je za odlično igro prislužil tudi nominacijo za oskarja. Celovečerec, ki ga je režiral Ridley Scott, si je prislužil še šest nominacij, tudi za najboljši film, scenarij in posebne učinke, prejel pa je dva zlata globusa.

Na spletni strani IMDb ima Marsovec zelo visoko oceno in sicer kar 8,0. Poleg Damona v filmu igrajo tudi Jessica Chastain, Jeff Daniels, Kristen Wiig, Sean Bean, Kate Mara in Chiwetel Ejiofor. Sicer je planet Mars že dlje časa prijubljena tema piscev znanstvene-fantastike, kdor pa si je že ogledal Marsovca lahko potrdi oceno IMDb, ki pravi, da gre za enega najboljših filmov v žanru.

Odličen filmski spored pa se na Planet TV obeta tudi v soboto, ko bo ob 22.20 na sporedu kriminalna drama Insajder (Inside Man). V nedeljo zvečer pa bo na sporedu še filmski dvojec z Brucom Willisom – ob 20.00 komična akcija Upokojeni, oboroženi, nevarni 2 (RED 2), ob 22.15 pa večna klasika Umri pokončno (Die Hard).

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.