Naslovnica Slovenija Mariborski festival turizma

Mariborski festival turizma

Avtor: Spletno Uredništvo

V Mariboru bo konec tedna na vrsti poseben festival turizma. Letos so namreč v mariborskem nakupovalnem središču Europarku pripravili še posebej pester program, saj se bodo obiskovalcem predstavili številni ponudniki turističnih izdelkov in storitev iz vse Slovenije.

mb lent

Maribor bo tokrat gostil festival turizma, a ima mesto tudi samo marsikaj za ponuditi obiskovalcem, še posebej na Lentu (foto: ippr.si)

Ideje za prihajajoče obdobje dopustov bodo v petek in soboto, 6. in 7. aprila v prestolnici Štajerske predstavili na že tradicionalnem Europarkovem festivalu turizma. Številni ponudniki turističnih storitev in izdelkov bodo poskrbeli za živahno dogajanje, zaradi katerega bo festival vredno obiskati tudi letos. “V prijetnih in toplih pomladnih dneh vsi radi preživljamo čas na prostem, si privoščimo kakšen izlet in raziskujemo lepote naše dežele,” se glasi sporočilo Europarka.

Obiskovalci bodo konec tedna lahko osebno preverili, kaj slovenskemu gostu ponujajo različne domače turistične kmetije, hoteli, rokodelci z izdelki, značilnimi za njihov kraj, ter drugi ponudniki nepozabnih doživetij. Europark bo tudi tokrat poln predlogov za preživljanje prostega časa, spoznavanje naših turističnih znamenitosti ter lepot, potepanja in raznolike izlete.

Europark Maribor sicer upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj okoli 30 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2017 dosegli 2,88 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje, družba SES pa deluje v okviru skupine SPAR Österreich

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.