Naslovnica Šport Legendarni Nikola Karabatić v Velenju!

Legendarni Nikola Karabatić v Velenju!

Avtor: Spletno Uredništvo

 

V Rokometnem klubu Gorenje Velenje so mnogi doživeli pravi šok, ko se je na treningu nenapovedano pojavila legenda svetovnega rokometa Nikola Karabatić. Vendar pa francoski reprezentant srbskega porekla ni prestopil k slovenskemu klubu, ampak je zaradi sponzorskih obveznosti obiskal vadbo mladinske vrste Velenjčanov.  

nikoletinaMladi rokometaši iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje so doživeli šokantno presenečenje (foto: IPPR)

 

RK Gorenje iz Velenja, ki bo letos praznoval 60. rojstni dan, je za svoje mlade rokometaše pripravil prav posebno presenečenje. Trening rumeno-črnih je nepričakovano obiskal  Nikola Karabatić, katerega je mednarodno rokometno združenje IHF že trikrat razglasilo za najboljšega igralca rokometa na svetu. Mlade rokometaše je s t. i. akcijo »photobomb«nepričakovano presenetil med fotografiranjemin marsikoga od prisotnih povsem osupnil.

 Nikola, sicer ambasador #simplyfans, je ob tem povedal: »Zabavno je bilo videti njihove reakcije. Res je delovalo, vsi so bili popolnoma presenečeni. Ko jih gledam, si predstavljam sebe v njihovih letih. Spomnim se, da sem bil tudi sam čisto navdušen, če sem srečal kakšnega svojega vzornika in se imel priložnost slikat z njim. To mi je dalo še dodatno motivacijo za trening in doseganje zastavljenih ciljev. Zato si tudi z veseljem vzamem čas za srečanje z mladimi rokometaši, saj vem, koliko jim to pomeni.«

»Kot vodja projekta na strani Rokometnega kluba Gorenje Velenje bi današnji dogodek označila kot nekaj zelo posebnega. Po odzivih naših mladih rokometašev sodeč, je presenečenje zares uspelo,« je povedala Maja Bukovnik iz Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Edita Gabrič Zager, vodja projekta Evropskega rokometnega sponzorstva za blagovno znamko Gorenje, pa je dodala: »Verjamem, da je za mladega rokometaša srečanje z Nikolo lahko neka dodatna vzpodbuda, da sledi svojih sanjam.«

Do obiska Karabitića je prišlo zaradi sponzorskih aktivnosti Gorenja. Velenjsko podjetje je namreč partner evropske rokometne družine s sponzorstvom Velux EHF Lige Prvakov in dveh evropskih prvenstev v rokometu za moške. Komercialno-promocijska akcija že dlje časa poteka v sodelovanju s tremi vrhunskimi rokometaši, ambasadorji #simplyfans – Nikolo Karabatićem, Vidom Kavtičnikom in Ivanom Balićem. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.