Naslovnica Oglaševanje Le en klic in za vas je tu izdelava stopnic in okenskih polic

Le en klic in za vas je tu izdelava stopnic in okenskih polic

Avtor: Spletno Uredništvo

Okenske police in stopnice, kot ste si jih vedno želeli…

Foto: http://www.korpar.si/stopnice.html

Kamnoseštvo Korpar je obrt z dolgoletnimi izkušnjami pri obdelavi kamna. Praksa in učenje izkušenim mojstrom v Kamnoseštvu Korpar omogočata, da najdejo najboljši način za izdelavo kamnitih oblog po vaših željah. Njihova obrt jim omogoča kratke dobavne roke in hitre termine za pregled ter izmere na lokacijah. Ko je v igri izdelava stopnic in okenskih polic si upamo trditi, da so v Kamnoseštvu Korpar eni najbolj iskanih mojstrov za to področje.

Da bo vaš dom bolje prišel do izraza, je pomembna tudi pravilna izbira stopnic in okenskih polic. Lep videz v kombinaciji s funkcionalnostjo namreč zagotavlja dolgoročno zadovoljstvo. Poleg tega, da so iz različnih materialov, jih je možno vgraditi tudi v različnih oblikah in barvah. Zato izdelava stopnic in okenskih polic nikakor ni zanemarljiva, temveč je treba to delo prepustiti pravim strokovnjakom, kot so v Kamnoseštvu Korpar.

Okenske police sicer niso element, ki bi ga najprej opazili ob vstopu v hišo ali mu posvetili tehten razmislek, toda nedvomno postanejo del prostora, saj jih pogosto uporabljamo kot prostor za odlaganje različnih stvari, kot so okvirji za slike ali rastline. Na voljo so okenske police iz marmorja, ki se najpogosteje uporablja pri notranjih okenskih policah, medtem ko pri zunanjih uporabo marmorja odsvetujemo, saj ni tako odporen na vremenske vplive in z leti izgubi sijaj. Seveda pa so vam da voljo tudi druge vrste kamna. Pomembno je vedeti, kaj si želite, če pa ne veste, vsekakor kontaktirajte Kamnoseštvo Korpar, saj je tako izdelava stopnic in okenskih polic le klic stran.

Kot že zgoraj nakazano, ločimo notranje in zunanje okenske police. Pri zunanjih okenskih policah je pomembno, da so odporne na vremenske vplive, pri izbiri polic pa je treba posvetiti pozornost tudi izboru zaključkov. Zunanje okenske police imajo odtočni žleb po celotni dolžini polic. Pri izmerah okenskih polic moramo biti previdni pri samem merjenju, saj se velikokrat zgodi, da so izdelane police po končanih zidarskih, slikopleskarskih ter fasaderskih delih preozke.

Foto: https://www.facebook.com/kamnosestvo.darkokorpar

Čeprav se na prvi pogled ne zdi tako, ponuja široka okenska polica in nasploh prostor okoli okna številne možnosti, tako uporabne kot dekorativne. Kot že rečeno, se najbolj pogosto na okenskih policah nahaja vaza z rožami ali začimbami in po možnosti še kakšna dekoracija. Ti elementi sicer zelo polepšajo okenski prostor, pri čemer je seveda ključno, da tudi sama okenska polica sovpada s prostorom in ga estetsko popestri.

Poleg estetske vloge pa imajo še posebej zunanje okenske police tudi pomembno izolativno vlogo, saj zaradi slabega vremena vsa voda z okna pade na zunanjo okensko polico, ki mora to isto vodo usmerjati stran od dna okna, da preprečite puščanje.

Ne glede na vašo lokacijo po Sloveniji, vam bodo v Kamnoseštvu Korpar v najkrajšem možnem času poiskali termin, ki ga bodo popolnoma prilagodili vašim obveznostim. V Kamnoseštvu Korpar so vam vedno na voljo za vsa vaša vprašanja in nasvete, da bi našli najboljšo rešitev za vaše potrebe.

Foto: https://www.facebook.com/kamnosestvo.darkokorpar

Kamnosek je mojster, katerega primarna naloga je pravilna obdelava, montaža, popravilo in menjava kamnitih izdelkov. Izkušeni strokovnjaki v Kamnoseštvu Korpar za vas izdelajo in montirajo raznovrstne izdelke iz kamna, vključno s stopnicami in okenskimi policami, ki so tudi predmet tega prispevka.

Naročnik oglasa je podjetje Kamnoseštvo Korpar

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.