Naslovnica Oglaševanje Izdelava gostinskih, kuhinjskih ter kopalniških pultov

Izdelava gostinskih, kuhinjskih ter kopalniških pultov

Avtor: Spletno Uredništvo

Gostinski, kuhinjski ter kopalniški pulti, ki vam jih bodo vsi zavidali. Vsi radi poklepetamo s prijatelji ob pijači, bodisi v domači kuhinji, bodisi zunaj v baru. Glede na to, da smo ravno ob takih klepetih, ki se pogosto odvijejo za kuhinjskim pultom ali za gostinskim pultom oziroma »šankom«, je nadvse pomembno izbrati popolno dovršen pult. Kuhinjski elementi in delovne plošče iz marmorja in granita namreč dajejo vaši kuhinji pridih profesionalnosti in dovršenosti. Tovrstni pulti iz marmorja in granita so odporni na visoke temperature in obrabo, zato so zelo dolgotrajni in enostavni za vzdrževanje.

Foto: http://www.korpar.si/pulti.html

Kamnoseštvo Korpar, ki se nahaja v kraju Dvorjane, v občini Duplek in uspešno posluje že vrsto let. Kamnoseštvo Korpar je družinsko podjetje, ki se ukvarja z obdelavo ter montažo naravnega kamna in katerega tradicija sega v leto 1955. Zadovoljne stranke, ki jim že več desetletij zaupajo izdelavo kamnoseških projektov, so tudi najboljša reklama Kamnoseštva Korpar. Izvajajo vse vrste del v zvezi z obdelavo kamna, izdelavo spomenikov itd. Njihova omembe vredna dejavnost je zagotovo tudi izdelava gostinskih, kuhinjskih ter kopalniških pultov. Kamnoseštvo Korpar odlikuje natančnost ter doslednost, pri čemer vse projekte izvedejo v skladu z zahtevami naročnika.

Izdelava gostinskih, kuhinjskih ter kopalniških pultov iz marmorja ali granita je nepogrešljiva zaradi svoje funkcionalnosti, enostavnosti vzdrževanja, predvsem pa zaradi vizualne vloge v prostoru, tako v gostinstvu kot tudi v vašem domu. Seveda lahko izberete tudi drugo vrsto kamna, ki bo ustrezal vašim željam in potrebam.

V ponudbi Kamnoseštva Korpar lahko najdete primeren delovni pult ali delovno površino za vašo kuhinjo, kopalnico ali bar. Izdelava gostinskih, kuhinjskih ter kopalniških pultov v Kamnoseštvu Korpar poteka na način, da plošče obdelajo in razrežejo na dimenzije po vaši meri.

Foto: http://www.korpar.si/pulti.html

Z novimi, kakovostnimi in sodobnimi materiali v Kamnoseštvu Korpar stremijo k odličnim rezultatom. Prav tako se trudijo, da sodelovanje s strankami oziroma naročniki poteka na prijetni, hkrati pa tudi profesionalni ravni. Stremijo k nenehnemu napredku ter si prizadevajo k izpopolnjevanju, tako da si upamo trditi, da njihov uspeh temelji na kakovosti in dolgotrajnosti, pa tudi na hitrosti in učinkovitosti. Prepričajte se o učinkovitosti, hitrosti, natančnosti in kakovosti Kamnoseštva Korpar ter jim zaupajte, da bo izdelava gostinskih, kuhinjskih ter kopalniških pultov opravljena kot po maslu.

V Kamnoseštvu Korpar z veseljem sledijo sodobnim tehnologijam obdelave kamna in uporabljajo sodobne stroje, kar jim omogoča, da v kratkem času izpolnijo zahteve najzahtevnejših kupcev.

Foto: http://www.korpar.si/pulti.html

Kontaktirajte Kamnoseštvo Korpar ali jih obiščite na njihovem naslovu in se prepričajte o predstavljeni kakovosti njihovega dela. V Kamnoseštvu Korpar se bodo z veseljem odzvali na vsako vašo zahtevo, tako glede rokov kot kakovosti storitev, vedno z željo, da vsak nov naročnik njihovih storitev postane njihov stalni naročnik.

Naročnik oglasa je podjetje Kamnoseštvo Korpar

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.