Naslovnica Oglaševanje Krovstvo in tesarstvo PRIMTES d.o.o.

Krovstvo in tesarstvo PRIMTES d.o.o.

Avtor: Spletno Uredništvo

Je vaša streha dotrajana in že pušča? Potrebujete tudi nove žlebove ali popolno izolacijo podstrešja?

Krovstvo in tesarstvo PRIMTES

Imamo prave rešitve za vaše zahteve… (foto: Enter Point Slovenija) 

 

Podjetje Primtes d.o.o. ima prave rešitve za vaše zahteve. Naše družinsko podjetje se je od ustanovitve leta 1992 hitro razvilo v kakovostnega in zanesljivega izvajalca zahtevnih del s področja področju krovstva, kleparstva ter tesarstva.

Pri krovstvu se vse vrti okrog streh. Streha mora preprečevati padavinam, vetru, vlagi in ekstremnim temperaturam, da prodrejo v notranjost vašega objekta, obenem pa mora v notranjosti zadrževati toploto in omogočiti zračenje.

V podjetju Primtes odstranjujemo stare dotrajane strehe, jih obnavljamo, postavljamo nove in sicer iz kakovostnih materialov po izbiri stranke ter tudi popravljamo manjše poškodbe streh, ko ni potrebna popolna prenova. Za vašo streho pa seveda vsakič poskrbimo tudi s primerno hidro in toplotno izolacijo.

Krovstvo in tesarstvo PRIMTES 1

Odstranjujemo stare strehe, jih obnavljamo, postavljamo nove….(foto: primtes.si)

 

Poleg notranjosti strehe pa je potrebno strokovno poskrbeti tudi za njen zunanji del in v ta sektor sodijo žlebovi, snegolovi, lovilci vode, dimniški kap, šolt in zaščita pred golobi. Tu gre za kleparsko oblikovanje kovin, uporabo trajnih materialov in pa tudi za svetovanje strankam, ki je zaradi naših dolgoletnih izkušenj vedno koristno, še posebej z estetskih razlogov.

Vendar pa se v podjetju Primtes ne ukvarjamo izključno s strehami in ostrešji. Našo ponudbo smo razširili še na izdelavo ali prenovo nadstreškov (zaščita pred soncem, dežjem in še posebej točo), frčad, mansard, brunaric (izdelava iz lesa smreke, bora ali macesna), poslovnih objektov, lesenih premičnih hišk, raznih paviljonov, vrtnih ut, pergol in vseh vrst lesenih ograj. Sveža novost v naši ponudbi pa so lesene fasade, ki samostojno ali v kombinaciji s kamnom močno polepšajo videz vsakega objekta.

Krovstvo in tesarstvo PRIMTES 2

Sveža novost v naši ponudbi so lesene fasade….(foto: primtes.si)

 

Za vsa našteta dela premišljeno izbiramo različne vrste primernega lesa, katerega pred namestitvijo še dodatno impregniramo oziroma zaščitimo ter mu tako zagotovimo precej daljšo življenjsko dobo. Ker smo zanesljivo, izkušeno družinsko podjetje in pri delu na višinah uporabljamo sodobno mehanizacijo, lahko prav vse zahteve strank izpolnimo hitro in kakovostno.

Odločite se torej za Primtes – uveljavljeno družinsko podjetje, specializirano za strehe in vse, kar spada zraven!

 

PRIMTES d.o.o.
Pod Strahom 60
1291 Škofljica

Kontakti:
Gsm 1: +386 (0) 41 710 130
Gsm 2: +386 (0) 41 810 197
Fax: +386 (0) 1 366 72 71
E-mail: primc.bojan@gmail.com
Spletna stran: www.primtes.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do sobote: od 8:00 do 16:00 ure.
Nedelje: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.