Naslovnica Trendi Ko ljubezen spet potrka in vrnitev Kluba zadovoljnih žensk

Ko ljubezen spet potrka in vrnitev Kluba zadovoljnih žensk

Avtor: Spletno Uredništvo
Kar dve filmski novost tedna v slovenskih kinematografih bosta tokrat iz žanra romantičnih komedij. Naslov prvega filma je ‘Ko ljubezen spet potrka’, naslov drugega pa ‘Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje’.
Ko ljubezen spet potrka in vrnitev Kluba zadovoljnih žensk

Bolje pozno, kot nikoli, so si rekle ženske in se spakirale v Italijo (foto: cineplexx.si)

Pojutrišnjem v slovenska kina prihaja romantična komedija ‘Ko ljubezen spet potrka’. Filmska zgodba govori o nesrečni Miri Ray, katera preboleva smrt svojega zaročenca tudi tako, da na njegovo staro telefonsko številko pošilja srčna SMS sporočila. Pri tem pa se ne zaveda, da bila ta številka že dodeljena drugemu in sicer službenemu telefonu novinarja Roba Burnsa, ki ga popolnoma prevzamejo ganljive SMS izpovedi Mire.

“Ko mu naročijo, naj napiše prispevek o zvezdnici Celine Dion (ki igra samo sebe v svoji prvi filmski vlogi), jo prosi za pomoč, da ugotovita, kako bi lahko osebno spoznal Miro … in osvojil njeno srce. V glavnih vlogah filma Ko ljubezen spet potrka so Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan in Celine Dion, ki je za film prispevala več novih pesmi. Avtor scenarija in režiser filma je Jim Strouse,« razkriva napovednik tega čustvenega filma.

V četrtek se bodo v kinematografih nadaljevale tudi avanture štirih prav posebnih najboljših prijateljic v zrelih letih. Drugi del romantične komedije se imenuje ‘Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje’, v njemu pa se bodo prijateljice s svojim knjižnim klubom odpravile v Italijo na nepozabno potovanje. Seveda na poti ne bo šlo prav vse po njihovih načrtih – sploh ko se razkrijejo nepričakovane skrivnosti in stvari pošteno uidejo izpod nadzora.

Če v prejšnjem filmu blesti pevka Celine Dion, pa je glede te druge filmske novosti tedna potrebno izpostaviti zares vrhunsko igralsko zasedbo. V glavnih vlogah namreč igrajo Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Giancarlo Giannini, Andy Garcia, Don Johnson in Craig T. Nelson.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.