Naslovnica Trendi Kino novosti so Dežela junakov, prvi del franšize Tujci ter film IP

Kino novosti so Dežela junakov, prvi del franšize Tujci ter film IP

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinih napovedujejo tri filmske novosti. Prva bo slovenski dokumentarni film ‘Dežela junakov’, druga bo grozljivka ‘Tujci: prvo poglavje’, tretja pa družinski film z naslovom ‘IP’.
Kino novosti so Dežela junakov, prvi del franšize Tujci ter film IP

Plakat za prihajajoči film ‘Dežela junakov’ in razpored predvajanj po državi (foto: cineplexx.si)

Prva od filmskih novosti prihajajočega tedna bo na sporedu vrsti že jutri (ponedeljek, 13. maja), ko bo ob 18. uri v ljubljanskem kinu Cineplexx Rudnik na vrsti premiera domačega dokumentarnega filma ‘Dežela junakov’. Film režiserja Jana Filipa Jordana Frangeša z Miho Deželakom v glavni vlogi govori o desetletju velike dobrodelne akcije Radia 1, ki mnogim spreminja življenja, saj že 10 let omogoča počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin.

Druga filmska novost tedna bo grozljivka ‘Tujci: prvo poglavje’. Film v kina prihaja v četrtek, 16. maja in je prvi iz niza nove serije celovečernih srhljivk. Zgodba govori o mladem paru, ki se mu avto pokvari sredi potovanja, zato je prisiljen prenočiti v osamljeni koči, kjer pa se pojavijo 3 maskirani neznanci in ju začnejo terorizirati. Režiser je bil Renny Harlin, igrajo pa Ema Horvath, Madelaine Petsch, Richard Brake, Gabriel Basso, Froy Gutierrez, Rachel Shenton in Ella Bruccoleri.

Tretja novost bo v kina prav tako vstopila v četrtek (16. maja) in sicer je to film z naslovom ‘IP’ , kar je slovenska kratica za ‘Imaginarni prijatelj’. »Zgodba spremlja mlado dekle Beo (Cailey Fleming), ki gre skozi težavno obdobje v svojem življenju ter pričenja videti izmišljene prijatelje vseh tistih otrok, ki so jih pustili za seboj in so že odrasli. Le kaj dekle lahko naredi s to supermočjo,« razkriva napovednik tega družinskega filma, ki ga je režiral John Krasinski.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.