Naslovnica Oglaševanje Kakovostna mehanska obdelava kovin

Kakovostna mehanska obdelava kovin

Avtor: Spletno Uredništvo

Strojna obdelava kovin na različnih strojih….

Strokovna in profesionalna strojna obdelava kovin…. (foto: freepik.com) 

 

Ko potrebujete strokovno in profesionalno strojno obdelavo kovin, je tukaj za vas naše podjetje Splošna mehanična dela Drago Tomaš s.p. iz Ankarana.

Sami začetki delovanja so bili podobni popoldanski obrti oziroma bi lahko rekli tudi da sem kovine obdeloval bolj za “hobi”. Zaradi vedno večjega povpraševanja po to vrstnih storitvah in posledično večjega števila naročil, sem se leta 2005 podal na samostojno poslovno pot.

Z zanesljivostjo, strokovnostjo, profesionalnostjo, natančno opravljenim delom, inovativnostjo ter tehnološkim razvojem in napredkom, smo dobili zaupanje številnih uglednih naročnikov oziroma strank.

Vso delo je opravljeno v mehanični delavnici v kateri pa se nahajajo najsodobnejši ter tehnološko dovršeni stroji. Delo je zaradi tega opravljeno v dogovorjenem časovnem obdobju končni izdelek pa je zelo kvaliteten ter dosega vse predpisane standarde.

Pri nas se ukvarjamo z mehansko obdelavo kovin. Specializirani smo predvsem za CNC struženje. Pri tem uporabljamo najsodobnejši CNC paličasti stružni avtomat. V določenih primerih pa struženje izvajamo na klasičnih avtomatih. Največkrat uporabljamo klasični šestvretenski avtomat kot tudi klasični enovretenski avtomat. Sicer pa je struženje najosnovnejši in najstarejši obdelovalni postopek. To vrstno obdelavo kovine so poznali že stari Egipčani, Grki in Asirijci. Na kratko povedano je struženje postopek kjer se odreže material ter je v sodobni proizvodnji največkrat uporabljen.

Struženje je najosnovnejši obdelovalni postopek kovin…(foto: pixabay.com)

 

V ponudbi imamo tudi centerless brušenje ali brušenje brez konic. To je vrsta okroglega brušenja in kot nam že samo ime pove se takšno brušenje uporablja za predmete okroglih oblik. Izvedeno mora biti zelo natančno, ker bo končni izdelek le tako imel brezhibno delovanje.

Brušenje brez konic je idealno za predmete okroglih oblik…(foto: pixabay.com)

 

Poleg naštetih storitev smo v ponudbo dodali tudi serijsko proizvodnjo izdelkov in tudi manj zahtevno rezkanje kovin.

Prepričajte se sami o naši kvaliteti. Za naročilo storitev nas kontaktirajte na spodaj navedenih kontaktih.

 

Splošna mehanična dela, Drago Tomaš s.p.
Regentova ulica 4b
6280 Ankaran

Kontakti:
Tel: +386(0) 31 803 594
E-mail: dragotomass@gmail.com
Spletna stran: https://bit.ly/2SBylIk

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.