Naslovnica Trendi Kaj si bodo pomladi zakuhali Dragi sosedje?

Kaj si bodo pomladi zakuhali Dragi sosedje?

Avtor: Spletno Uredništvo

 

Tudi na Planet TV se pomladi obetajo novosti. Humoristična oddaja Dragi sosedje se namreč kmalu vrača z novo sezono. Ekipa že pridno snema nove epizode in obljublja, da lahko gledalci v tretji seriji pričakujejo še več smeha in zabave.

Prva klapa 2

Snemanje prvega prizora nove, treetje sezone serije Dragi sosedi (foto: Planet TV PR) 

 

Na Planet TV zagotavljajo, da se bodo lahko tudi v tretji sezoni gledalci nasmejali dogodivščinam stanovalcev tipične slovenske večstanovanjske stavbe. Najbolj zabavna hiša televizijske pomladi prinaša še več klasičnih sosedskih zamer, spravljanja ob živce, nekaj prepirov in obrekovanj, a tudi prijateljstev, zapeljevanja, skupnega reševanja težav in predvsem smeha.

“Od nove sezone lahko gledalci pričakujejo še več zabave in smeha, saj se stvari še bolj komplicirajo in so posledično še bolj smešne,” o novi sezoni pravi igralec in kreativni producent serije Marko Miladinović, ki ga v Dragih sosedih gledalci lahko spremljajo v vlogi Mojmirja Pliberška.

Prvi kadri so že posneti, snemanje pa poskrbi tudi za veliko smeha med samo ekipo. “Meni je najbolj zanimiva slovenščina gospoda Gazivode, v skupnem kadru te vedno drži tik pred izbruhom smeha. Soigralec se težko zadrži, da ne bi padel v krohot, kar je naporno, a skrajno zabavno,” pravi Miladinović in obljublja, da bodo gledalci v tretji sezoni videli tudi več posrečenih posnetkov iz ozadja snemanja.

Datum, ko bo nova serija dokončno ugledala luč dneva, še ni natančno znan. Na Planet TV pravijo, da se bo zgodilo enkrat spomladi – torej med 21. marcem in 21. junijem letos. 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.