Naslovnica Trendi Jutri prihajata Ant-man in Wasp, sledijo pa Varuhi galaksije in Flash

Jutri prihajata Ant-man in Wasp, sledijo pa Varuhi galaksije in Flash

Avtor: Spletno Uredništvo
Zadnje dni se je zvrstilo kar nekaj napovedi za prihajajoče filme iz žanra akcijskih super-herojev. Že jutri se v kina vračata Ant-Man in Wasp, prve dni maja jim bodo sledili Varuhi galaksije, junija pa še Flash, Batman in ostali člani Lige pravičnih.
Jutri prihajata Ant-man in Wasp, sledijo pa Varuhi galaksije in Flash

Slovenski naslov najnovejšega filma superherojskega filma je ‘Ant-Man in Osa: Kvantomanija’ (foto: kolosej.si)

Filmski superheroji se tokrat kar skupinsko vračajo v kinematografe. Prva bosta že jutri s filmom ‘Kvantomanija’ gledalce osrečila Ant-Man in Wasp (Človek-mravlja in Osa). V glavnih vlogah Scotta Lang in Hope Van Dyne igrata Paul Rudd in Evangeline lilly, pomembno vlogo v filmu igra še Jonathan Majors, v stranskih vlogah Hopeinih staršev pa sta še precej bolj slavna igralca -Michael Douglas in Michelle Pfeiffer.

Napovednik filma je sicer precej skromen in razkriva le to, da se super-herojska ekipa odpravi raziskovati skrivnostno kvantno kraljestvo, kjer komunicira z nenavadnimi bitji in se znajde sredi fantastične pustolovščine. Precej bolj pompozno pa se najavlja filmska novosti, ki naj bi bila predvidena kot zadnji del franšize ‘Varuhi galaksije’. Film se imenuje ‘Varuhi Galaksije: 3. dejanje’ in naj bi v kina vstopil 4. maja.

»V filmu Varuhi galaksije: 3. dejanje naša priljubljena druščina živi umirjeno življenje na Knowhereu. Vendar pa ne mine veliko časa, ko njihov mir pretrese Rocketova burna preteklost. Tako mora Peter Quill, ki še vedno žaluje za Gamoro, ponovno zbrati svojo ekipo in se podati na nevarno misijo, da bi rešil Rocketovo življenje. Če misija ne uspe, bo Varuhov, kot jih poznamo, za vedno konec,« pravi napovednik.

Igralsko zasedbo filma predstavljajo Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillianm, Pom Klementieff, Vin Diesel kot Groot in Bradley Cooper kot Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Paulter in Maria Bakalova. James Gunn je napisal scenarij in film režiral, Kevin Feige produciral, izvršni producenti pa so Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Sara Smith in Simon Hatt.

Tretja filmska napoved tega tedna iz žanra superherojev pa je namenjena filmu ‘Flash’. Superjunak Flash, ki je končno dobil povsem svoj film, se bo v družbi Batmana in ostalih članov Lige pravičnih v kinematografe po vsem svetu vrnil šele sredi meseca junija, tako da bo o tem filmu do tedaj predvidoma še precej govora.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.