Naslovnica Trendi James Bond se vrača s filmom Ni čas za smrt

James Bond se vrača s filmom Ni čas za smrt

Avtor: Spletno Uredništvo
V četrtek se v slovenske kinematografe vrača najbolj slaven tajni agent – agent 007. Prihaja namreč novo nadaljevanje franšize James Bond z naslovom ‘Ni čas za smrt’ (No time to die). Tudi tokrat bo v glavni vlogi Daniel Craig, ki bo lovil novega skrivnostnega negativca.
Daniel Craig bo tokrat zadnjič odigral agenta 007 (foto: kolosej.si)

V četrtek v slovenske kinodvorane prihaja 25. film o najbolj slavnem tajnem agentu vseh časov – Jamesu Bondu. Tajni agent 007 britanske tajne službe MI6 se v filmu ‘Ni čas za smrt’ (No time to die) vrača iz upokojitve, tudi tokrat pa ga igra Daniel Craig, za katerega bo to že peti (in tudi zadnji) film iz te izjemno priljubljene franšize. Sicer je v vlogi Jamesa Bonda največkrat nastopil Roger Moore, ki je med leti 1973 in 1985 posnel kar sedem filmov.

»Tajni agent James Bond (Daniel Craig) se je umaknil iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIE prosi za pomoč. Misija reševanja ugrabljenega znanstvenika pa se izkaže za veliko bolj zahrbtno, kot je bilo pričakovati, najboljšega agenta njenega veličanstva pa vodi na sled skrivnostnega negativca, oboroženega z nevarno novo tehnologijo,« razkriva napovednik Koloseja.

Režiser novega film o tajnem agentu njenega veličanstva ‘Ni čas za smrt’ (No time to die) je bil Cary Joji Fukunaga, scenarij so skupaj spisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga. Kot vedno se obeta tudi zelo zanimiv preostali igralski kader, saj so v njem Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.