Naslovnica Oglaševanje GRAJZAR akumulatorstvo – preprosto najboljše za vas

GRAJZAR akumulatorstvo – preprosto najboljše za vas

Avtor: Spletno Uredništvo

Na enem mestu nudimo različne akumulatorje….

Začetki delovanja našega podjetja segajo v daljno leto 1927…. (foto: osebni arhiv)

Korenine podjetja GRAJZAR AKUMULATORSTVO d.o.o. segajo v leto 1927, od leta 1937 pa je vodenje prve obrtne delavnice za izdelavo svinčeno-kislinskih baterij v Ljubljani prevzel g. Jože Grajzar in nastala je Tvrdka Jože Grajzar.

Po drugi svetovni vojni se je vzporedno z razvojem avtomobilske industrije močno razmahnilo tudi industrijsko izdelovanje akumulatorjev, a so kljub temu v našo delavnico nenehno prihajale stranke z vseh koncev jugoslovanske države, ki so imele najbolj specifične potrebe.

Sloves akumulatorske delavnice Grajzar se je namreč razširil zaradi vrhunske kakovosti izdelkov, zaradi inovacij in raznih zahtevnih tehničnih dosežkov, kot je bil na primer načrtovanje in izdelava akumulatorjev za ljubljanski trolejbus.

Večja prelomnica za naše podjetje pa se je zgodila leta 2001, ko smo se preselili v nove prostore na Leskoškovi ul. 12 v Ljubljani. Sodoben objekt je zaposlenim v podjetju precej olajšal izvajanje vseh delovnih aktivnosti, strankam pa je olajšal obisk naše lokacije.

Od tedaj se lahko upravičeno ponašamo z velikim prodajnim salonom, prostornim parkiriščem, dostopom za tovornjake, nakladalno ploščadjo, sodobno polnilnico, senzorji za vodik, modernim prezračevalnim sistemom, kapaciteto polnjenja do 50 akumulatorjev dnevno ter tudi s primernimi zbiralniki starih akumulatorjev, ki ustrezajo vsem ekološkim predpisom.

Poleg vrhunskega strokovnega znanja, ki se prenaša že v četrto generacijo, so na naši strani še bogate izkušnje pri prodaji, izdelavi in servisiranju akumulatorjev. Prav tako se vedno potrudimo zadovoljiti naše kupce, nudimo pa jim tudi uporabne nasvete glede prav vsega, kar je tako ali drugače povezano z akumulatorji.

Seveda smo skozi dolga desetletja uspešnega delovanja postali tudi izkušeni strokovnjaki za odkrivanje morebitnih napak pri najrazličnejših vrstah akumulatorjev. Pri tem nam danes pomagajo sodobne tehnologije, kot so računalniško testiranje akumulatorjev, merilci obremenitev in posebni preizkuševalci zmogljivosti (testerji).

V vseh teh letih smo pri podjetju Grajzar Akumulatorstvo zadovoljili veliko kupcev in si tudi pridobili vrsto uglednih referenc. Našemu strokovnemu delu in tradiciji uspešnosti danes zaupajo številne slovenske državne institucije, nekatera najbolj uspešna slovenska podjetja in banke, najrazličnejša društva ter celo tuje ambasade v Republiki Sloveniji.

Med naše bogate in ugledne reference se “uvrščajo” tudi slovenske državne institucije, tuje ambasade, banke….(foto: osebni arhiv)

PONUDBA

Osnovne aktivnosti podjetja Grajzar Akumulatorstvo d.o.o. so izdelava, servisiranje in prodaja številnih različnih vrst akumulatorjev ter tudi prodaja polnilcev različnih blagovnih znamk in celo prenosnih zaganjalnikov.

Akumulatorji

Za osebna vozila vam je na voljo najbolj pestra paleta različnih akumulatorjev blagovnih znamk. Posebej pa moramo omeniti akumulatorje za vozila s funkcijo start-stop. Tako prodajamo EFB izboljšane nalite baterije (EFB = enhanced flooded), ki se uporabljajo v vozilih z mikro-hibridno Start-Stop funkcijo, ter AGM baterije, ki so namenjene za uporabo v vozilih z višjo stopnjo Start-Stop funkcije, katera vključuje zajemanja energije iz zaviranja.

Za tovorna vozila in delovne stroje se v naši ponudbi nahajajo najrazličnejši akumulatorji, tako glede dimenzij, kot glede na zmogljivost in tudi glede na proizvajalca. Zadnje čase so vse bolj priljubljene baterije z zaprto konstrukcijo pokrova, katerih prednosti so daljša življenjska doba, visoki startni tokovi, minimalna poraba destilirane vode in odsotnost potrebe po vzdrževanju akumulatorja.

Tudi na stranke, ki potrebujejo profesionalne, posebej vzdržljive akumulatorje, nismo pozabili. Zanje so na voljo baterije, ki so narejene po tehnologiji EFB. Ta nova tehnologija EFB in edinstveno kroženje kisline zagotavljata daljši življenjski cikel, saj je odpornost na vibracije precej boljša in tako se življenjska doba akumulatorja izjemno podaljša.

V naši ponudbi so prav tako vrhunski industrijski akumulatorji za električne viličarje, dvižne ploščadi, čistilne stroje…

V podjetju Grajzar Akumulatorstvo lahko dobite akumulatorje različnih blagovnih znamk tudi za vsa motorna kolesa, skuterje, štirikolesnike, jet-ski-je, terenska vozila, delovna vozila, premične stroje, motorne sani, kosilnice s sedežem …

Podobno so vam na voljo številne različne baterije za električne in motorne čolne, za jahte in jadrnice, za avtomobilčke za golf, za vse vrste karavanov, priklic in bivalnikov, oziroma za osvetljavo, hladilnike, satelitski TV…

Prav tako lahko izbirate med številnimi namenskimi baterijami za alarmne sisteme, električna orodja, otroška električna vozila, cestno signalizacijo, UPS sisteme, električna kolesa, električne skuterje, boosterje …

Poleg tega se v naši izjemno bogati ponudbi nahajata tudi obnova in izdelava akumulatorjev po naročilu za starejša vozila (starododobnike) ter za invalidske vozičke. Nudimo Vam baterije, ki se ponašajo s preprostostjo uporabe in vzdrževanja, istočasno pa Vam tehnologija ‘long-life’omogoča še precej daljšo uporabo vozila oz. pripomočka.

Omeniti pa moramo tudi področje izkoriščanja sončne energije, saj imamo že nekaj časa v redni ponudbi male trakcijske block baterije različnih proizvajalcev, katerih značilnosti so AGM in gel tehnologije (lažje vzdrževanje).

Polnilci

Pravilno polnjenje akumulatorja je vedno pomembno, toda najbolj tedaj, ko vaše vozilo ali vaš pripomoček ni bil zagnan že dlje časa. Zato vam nudimo preverjeno kakovostne polnilce priznanih proizvajalcev, kot so ZENITH, CTEK in ABSAAR, pa tudi priročni zaganjalnik motorjev – ‘booster’. Ta zaganjalnik največkrat potrebujemo tedaj, ko je akumulator tako izpraznjen, da sam ne more zagnati motorja – še posebej pri nizkih temperaturah.

Servis

V podjetje Grajzar Akumulatorstvo d.o.o. se dobro zavedamo, kako je za naše stranke pomemben servis baterij. Zato vam nudimo polnjenje in formiranje akumulatorjev, svetovanje, brezplačen pregled, računalniško testiranje, brezplačno montažo, popravila in servisiranje akumulatorjev za vsa vozila, stroje in ostale pripomočke, izdelavo akumulatorjev po naročilu, zamenjavo oz. montažo akumulatorjev na vaši lokacij, izposojo akumulatorjev.

Okoljska odgovornost

V podjetju Grajzar Akumulatorstvo d.o.o. stare odrabljene akumulatorje zbiramo v skladu z vsemi EKO standardi (ADR standardi) ter nasploh delujemo po načelu razširjene proizvajalčeve odgovornosti (extended producer responsibility), kar izhaja iz evropske direktive in iz slovenske okoljevarstvene zakonodaje.

Vsem našim strankam želimo ustreči pri njihovih željah….(foto: osebni arhiv)

 

Grajzar Akumulatorstvo – dobrodošli v svetu vrhunskih baterij!

Grajzar Akumulatorstvo d.o.o.
Leskoškova 12
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 (0)1 524 03 66
Fax: +386 (0)1 524 03 67
Gsm: +386 (0)41 853 849
E-mail: grajzar@siol.net
Spletna stran: www.akumulatorstvo-grajzar.si

Delovni čas:
Ponedeljek – Petek: od 08:00 do 17:00 ure
Sobota: od 08:00 do 12:00 ure
Nedelja in prazniki: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.