Naslovnica Gospodarstvo Gospodarski ambasadorji oglašujejo Slovenijo na kanalih CNN

Gospodarski ambasadorji oglašujejo Slovenijo na kanalih CNN

Avtor: Spletno Uredništvo
Že od zaključka lanskega leta na televizijskih in digitalnih platformah mreže CNN International poteka večja slovenska oglaševalska kampanja in sicer prek video zgodb izbranih 41-ih ambasadorjev slovenskega gospodarstva. Na javni agenciji Spirit Slovenija pričakujejo, da bo ta globalna promocija zabeležila več sto milijonov ogledov z vsega sveta.
Gospodarski ambasadorji oglašujejo Slovenijo na kanalih CNN

Vrhunski izpušni sistemi slovenskega ambasadorskega podjetja Akrapovič na Ducatiju MotoGP 2022 (foto: FB Ducati)

Javna agencija SPIRIT Slovenija je že konec leta 2021 v sklopu globalne komunikacijske kampanje za promocijo slovenskega gospodarstva ‘I feel Slovenia Green. Creative. Smart.’ začela največjo oglaševalsko kampanjo doslej. V sodelovanju z digitalno marketinško agencijo ‘POINT OUT’ in produkcijsko hišo ‘PRIMATE’ so pripravili serijo predstavitvenih videov, oziroma video zgodbe izbranih 41-ih ambasadorjev slovenskega gospodarstva.

»Vsako za ambasadorja izbrano podjetje na svojem področju ponuja edinstvene izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo ter pripomore k prepoznavnosti Slovenije kot tehnološko razvite, ustvarjalne in zelene države. Doslej je v okviru kampanje nastalo 27 videov, ki so že objavljeni na komunikacijskih kanalih SPIRIT Slovenija (spletna stran, Facebook, LinkedIn, YouTube), preostali pa bodo sledili kasneje v letu,« so pojasnili z agencije.

Dodali so še, da bo v okviru kampanje skupno izdelanih kar 52 promocijskih videov, pri čemer je za vsakega od treh sklopov kampanje ‘Zelena. (Green), Ustvarjalna. (Creative.) in Pametna. (Smart.)’ predvidena izdelava dveh krovnih in dveh krajših ‘teaser’ videov, za vsakega od ambasadorjev pa še poseben dvominutni predstavitveni video. Spirit Slovenija si tako obeta več sto milijonov ogledov globalnega občinstva.

Že vse od konca leta 2021 so namreč ti videi uporabljeni kot digitalni oglasi na cnn.com in televizijski oglasi na CNN International v regijah EMEA (EU, Afrika, Bližnji vzhod), Severne Amerike in Azije. Osnovni cilje te kampanje na mreži CNN International je tuje kupce in investitorje pritegniti s konkretnimi zgodbami o kakovosti in številnih preostalih dobrih lastnostih slovenskega gospodarstva.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.