Naslovnica Šport Gorenje bo med največjimi pokrovitelji EHF EURO 2022

Gorenje bo med največjimi pokrovitelji EHF EURO 2022

Avtor: Spletno Uredništvo
Družba Gorenje d.o.o., ki je del kitajskega konzorcija Hisense, je pravkar podpisala pogodbo, po kateri bo čez dobra dva meseca en od največjih pokroviteljev Evropskega prvenstva v rokometu EHF EURO 2022. Gorenje bo že tretjič zapored sponzor na moških evropskih rokometnih prvenstvih.
Pri Gorenju d.o.o. sicer presenetljivo redko omenjajo aktualne prvake Slovenije iz RK Gorenje (foto: FB RK Gorenje)

Naslednje moško Evropsko rokometno prvenstvo EHF EURO 2022 bo med 13. in 30. januarjem potekalo na Madžarskem in na Slovaškem. Gorenje, ki je del kitajske skupine Hisense, je pravkar podpisalo pogodbo, po kateri bo čez dobra dva meseca ponovno en od večjih sponzorjev največjega evropskega rokometnega dogodka za reprezentance. Družba s sedežem v Ljubljani je sicer že tretjič zapored tovrstno pogodbo o sodelovanju.

»Že od leta 2017 je Gorenje sponzor rokometne lige prvakov, ki jo organizira EHF. Prav tako so v Gorenju že leta 2018 in 2020 podprli vodilni reprezentančni dogodek v rokometu na evropski ravni. Podpisana pogodba, ki so jo uskladili z medijskim in marketinškim partnerjem EHF Infront Sports & Media, le še utrjuje zavezanost in podporo, ki jo vrhunskemu rokometu namenja slovenska blagovna znamka,« so spomnili z Gorenja.

Za EHF EURO 2022 pripravljajo kreativno promocijsko kampanjo #simplyfans, v kateri bodo poskrbeli za številne aktivnosti z zanimivimi nagradami – od navijaških pripomočkov EHF, pa do do posebne izkušnje navijanja za najljubšo ekipo s tribune. Marketinška želja Gorenja pa je, da s pomočjo svojih hišnih aparatov ljubiteljem rokometa prihrani toliko časa, da si bodo brez težav ogledali vse najbolj zanimive dvoboje na EP.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.