Naslovnica Oglaševanje FLEXVAR – ograje in vrata na enem mestu

FLEXVAR – ograje in vrata na enem mestu

Avtor: Spletno Uredništvo

Gradite ali preurejate vaš bivalni prostor in si želite imeti kvalitetno ograjo ali pa vrata, potem ste na pravem mestu. Za vas imamo različne ograje kot tudi vrata, ki bodo zadovoljila vaše želje in potrebe….

Foto: flexvar.si/sample-page/

Podjetje FLEXVAR je specializirano za postavljanje različnih vrst kovinskih ograj in vrat, katerih skupna lastnost je kakovost. Podjetje obstaja že od leta 1996, zato smo si do danes nabrali ogromno delovnih izkušenj. Prav tako smo podrobno spoznali vse materiale in tehnologije, ki jih uporabljamo, ter po zaslugi uspešno zaključenih projektov prejeli veliko pozitivnih referenc.

Sedež podjetja FLEXVAR je na južnem obrobju naselja Goriče (v bližini Golnika) – nahajamo se le 5 kilometrov od Kranja oziroma od najbližjega izhoda z avtocestnega križa. Delujemo po vsej Sloveniji, poleg tega pa vam nudimo tudi voden ogled vseh naših produktov in vam brezplačno svetujemo. Poskrbimo tudi za dostavo in montažo.

Za nas je zadovoljna stranka najpomembnejši del posla, zato vsem potencialnim klientom najprej predstavimo osnove pravilne priprave za izdelavo in montažo ograj ali vrat. Za lažjo predstavo so Vam na voljo naše sodobne 3D vizualizacije, na poti do najboljše odločitve pa vam zagotovo pridejo zelo prav tudi naše dragocene dolgoletne izkušnje.

Vsem kupcem se trudimo zagotoviti najbolj ugodne cene ter čim bolj enostavne postopke naročil naših storitev in izdelkov. Zato je na našem spletnem mestu na voljo tudi poseben kontaktni obrazec, na katerega vpišete vaše potrebe, vprašanja in osnovne podatke, mi pa se odzovemo v najkrajšem možnem času.

DVORIŠČNE OGRAJE

V izjemno pestri paleti ponudbe podjetja FLEXVAR je cela vrsta sodobnih, lahkih in zelo vzdržljivih aluminijskih ograjnih sistemov za dvorišča ali druge zunanje površine. Nudimo vam horizontalne, vertikalne in panelne ograje ter ogromno možnosti kombinacij višin in profilov ograj. Ograje lahko tudi praškasto pobarvamo, s čimer ustvarimo še malce lepši videz.

Horizontalne ograje za dvorišča so v vidnih ali nevidnih alu stebrih, sestavljene pa so iz horizontalnih letev različnih dimenzij in profilov. Profili lahko omogočajo pogled od znotraj navzven in od zunaj navznoter, ali izključno dovoljujejo le pogled od znotraj.

Vertikalne ograje za dvorišča so izdelane v dizajnu nevidnih stikov, vizualno so bolj podobnem klasičnim kovinskim ograjam, sestavljene so iz pokončnih aluminijastih letev in palic različnih dimenzij, na voljo pa so tudi mnogi različni dekorativni vzorci in več oblik zaključkov na pokrovih za palice.

Panelne ograje v polnilu stekla in aluminija so na voljo v standardnih ali nadstandardnih dimenzijah, oblikujemo lahko dizajn neskončnosti brez vidnih stebrov. V ponudbi so panelne ograje iz plošč polnega ali perforiranega aluminija ter panelne steklene ograje, ki so v konstrukciji izdelane iz aluminija, v polnilu pa se raztega varnostno lepljeno steklo. Steklene ograje so posebej uporabne ob bazenih, na terasah ter tudi na prehodih med zunanjimi ambienti.

BALKONSKE OGRAJE

Balkonske ograje tako glede velikosti kot tudi glede estetskega videza izdelujemo povsem po vaših željah. Izbirate lahko med klasično barvo aluminija ali katerokoli drugo barvo RAL lestvice, kombinirate gostoto horizontalnih in vertikalnih letev ter tudi razne višine in vrste profilov.

Horizontalne balkonske ograje sicer dajejo objektu sodoben videz, vertikalne balkonske ograje pa bolj tradicionalen videz kovanih ograj. Ograjo lahko pričvrstimo v betonska tla, na masivne aluminijaste stebre ali pa jo montiramo v stransko ploskev oziroma zunanjo steno z bočnimi nosilci.

Vse naše balkonske ograje temeljijo na sodobnem konceptu nevidnih stikov. Profili naših horizontalnih balkonskih ograje lahko omogočajo pogled od znotraj navzven in od zunaj navznoter, ali pa dovoljujejo le pogled od znotraj. Naše vertikalne balkonske ograje omogočajo zares ogromno izbiro letvic, palic, profilov, ročajev, zaključkov pokrovov palic in dekorativnih vzorcev znotraj alu polja.

Panelne balkonske ograje v osrednjem polju zapolnimo s ploščami trpežnega aluminija, medtem ko imajo panelne steklene ograje imajo konstrukcijo iz aluminija, v polju pa povsem zakrito ali prozorno lepljeno steklo.

Foto: flexvar.si/sample-page/

DVORIŠČNA VRATA

Ponudba naših dvoriščnih vrat je zares razkošna. V podjetju FLEXVAR Vam namreč z lahkoto izdelamo motoriziran sistem premičnih vrat, z daljinsko kontrolo in vsemi drugimi dodatki. Dvoriščna alu vrata lahko prebarvamo z UV obstojnimi, tipskimi, kovinskimi in drugimi barvami po RAL lestvici – vse po vaših željah.

Poleg tega vam nudimo veliko različnih vrst dvoriščnih vrat – samonosna, drsna, drsna segmentna in drsna teleskopska pomična vrata. Vrata se lahko odpirajo ročno ali avtomatsko, na voljo pa so dvokrilna vrata, dvokrilna zgibna, enokrilna zgibna ter tudi enokrilna vrata, ki so predvidena kot osebni vhod.

Podobno kot pri ograjah so v naši bogati ponudbi horizontalna, vertikalna in panelna dvoriščna vrata. Pri vseh vrstah vrat so letve pričvrščene tako, da vijaki in vari niso vidni, ponujamo pa Vam tudi kombinacijo vrat v aluminijasti konstrukciji z letvami v lesno-plastičnem kompozitu. Vse temeljne karakteristike vrat so povsem enake značilnostim naših ograj.

DODATKI

Poleg izdelave in montaže alu ograj, balkonskih in dvoriščnih vrat po meri, so za naše kupce na voljo še vsi dodatki – domofoni, opozorilne luči, več vrst kljuk ter poštni nabiralniki različnih dimenzij in prostornin.

Aluminijaste dodatke izdelujemo v barvnih izvedbah, ki so enaka barvi vrat oziroma ograje. Na izbiro so vgradni in samostojni poštni nabiralniki (zasnovani tako, da poštar vloži pošto na zunanji strani nabiralnika, na notranji strani pa pošto vzamete iz nabiralnika).

Poleg tega lahko nabiralnik vgradimo v polje vrat, v betonski steber, ali pa ga vgradimo kot del večnamenskega stebra. Ta steber je lahko osvetljen, vanj pa lahko vgradimo tudi ‘šifrator’ in analogni domofon.

Foto: facebook.com/people/Flexvar/100063864371351/

Flexvar – neskončne možnosti izbire za vrata in ograje vrhunske kakovosti, ki bodo trajala večno!

Naročnik oglasa je Flexvar

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.